• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Aspa Tsamadi

Άσπα Τσαμαδή

  • Αρχική
  • Blog
  • Ποια Είμαι
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    • 123 BLOG (ΔΩΡΕΑΝ)
    • Blog Success
    • BLOGGING & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • Εργαλεία
  • Επικοινωνία
  • ΣΥΝΔΕΣΗ

21 Σχόλια

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook και πώς επηρεάζουν τους bloggers και τις σελίδες

Την Παρασκευή ο Mark Zuckeberg με δημοσίευσή του στο Facebook ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν το περιεχόμενο που θα εμφανίζεται στα newsfeed των χρηστών και θα μειώσει ακόμα περισσότερο το πόσοι βλέπουν τις δημοσιεύσεις των σελίδων.

Είπε ότι δημιούργησε το Facebook για να βοηθήσει τους ανθρώπους να παραμένουν συνδεδεμένοι και να έρχονται πιο κοντά με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για αυτούς.

Αλλά τον τελευταίο καιρό παίρνει ανατροφοδότηση από τους χρήστες του Facebook ότι οι δημοσιεύσεις από τις επιχειρήσεις, τα brands και τα media έχουν περιορίσει τις προσωπικές στιγμές, που οδηγούν σε αυτό το πλησίασμα των ανθρώπων. Για αυτό ο στόχος του facebook δεν θα είναι πλέον να βοηθάει τους χρήστες να βρουν περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, αλλά να τους βοηθάει να έχουν πιο ουσιαστικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook και πώς επηρεάζουν τους bloggers και τις σελίδες

Οι αλλαγές με απλά λόγια

Ο στόχος του Zuckeberg ήταν και εξακολουθεί να είναι οι χρήστες να μπαίνουν στο facebook και να περνάνε καλά.

Γιατί το θέλει αυτό; Δεν το θέλει λόγω της καλής του της ψυχής, το θέλει γιατί όταν οι χρήστες περνάνε καλά παραμένουν. Και θα ξαναμπούν το απόγευμα. Και θα ξαναμπούν το βράδυ. Αντίθετα, οι χρήστες που μπαίνουν και δεν βρίσκουν ενδιαφέρον και κατακλύζονται από δημοσιεύσεις εταιρειών, brands, media, blogs βαριούνται και θα σταματήσουν να μπαίνουν.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική γιατί το facebook βγάζει χρήματα από τις διαφημίσεις. Το facebook – η πλατφόρμα που έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε – παραμένει επικερδές από τις διαφημίσεις. Αν λοιπόν μειωθούν οι χρήστες στην πλατφόρμα, το facebook θα χάσει έσοδα.

Παράλληλα το Facebook έχει δώσει και σε ένα σωρό μικρές επιχειρήσεις, σελίδες, bloggers – όπως εσείς – κι εγώ τη δυνατότητα να διαφημίζονται χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία. Αυτό ήταν ανήκουστο πριν από λίγα χρόνια πριν και όμως πλέον είναι γεγονός. Ζήτηση λοιπόν από διαφημιζόμενους υπάρχει και μάλιστα ο χώρος δεν επαρκεί.

Συμπερασματικά: Ο χώρος στο newsfeed των χρηστών είναι περιορισμένος και το facebook θέλει να αξιοποιήσει το χώρο όσο καλύτερα μπορεί. Από τη μία θέλει να δείχνει στους χρήστες status updates των φίλων τους έτσι ώστε να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν και από την άλλη να τους δείχνει ένα ποσοστό διαφημίσεων για να είναι επικερδές και να μην κλείσει.

Άρα στον περιορισμένο χώρο του newsfeed δεν υπάρχει αρκετός χώρος για δημοσιεύσεις σελίδων, brands και media, εκτός κι αν πληρώσουν. Η οργανική απήχηση των σελίδων θα μειώνεται και θα μειώνεται και θα μειώνεται ώσπου κάποια στιγμή θα πλησιάσει στο μηδέν.

Τι μπορείτε να κάνετε

Είναι σαφές ότι  όλοι εμείς που έχουμε σελίδες στο facebook θα επηρεαστούμε από τις νέες αλλαγές στον αλγόριθμο. Πέρασαν οι εποχές που βάζαμε μία δημοσίευση και την έβλεπε το 20% των φίλων της σελίδας μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα – πριν καν να ανακοινωθεί η νέα αλλαγή  – κάποιος διαδικτυακός φίλος μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας μου ότι αμφιταλαντευόταν μεταξύ του να δημιουργήσει blog πάνω στο αντικείμενό του ή  σελίδα στο facebook. Η απάντησή μου ήταν να μη χτίσει το σπίτι του σε νοικιασμένο οικόπεδο. Γιατί έτσι ακριβώς πρέπει να βλέπουμε το facebook. Ως ένα οικόπεδο που ανήκει σε κάποιον άλλον. Ο ιδιοκτήτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το πάρει πίσω. Δε θα είχε λοιπόν νόημα να φτιάξουμε το σπίτι μας εκεί!

Αν έχετε ήδη το σπίτι σας στο δικό σας οικόπεδο, έχετε δηλαδή το δικό σας blog ή podcast και χρησιμοποιείτε το facebook για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας, να τι μπορείτε να κάντε ώστε οι αλλαγές στον αλγόριθμο να μην σας επηρεάσουν και τόσο.

1. Αρχίστε να επικοινωνείτε με τους αναγνώστες σας με email

Όταν επικοινωνείς με τους αναγνώστες σου με email παρακάμπτεις όλους τους αλγόριθμους του Facebook, των Social Media και των μηχανών αναζήτησης. Γιατί αντί να δημοσιεύσεις κάτι και να εύχεσαι να το δουν, τους το παραδίδεις στο σπίτι τους δηλαδή στο email τους. Εκτός αυτού μέσω email, αναπτύσσεις μία πιο προσωπική σχέση με τους αναγνώστες σου η οποία δε συγκρίνεται με τίποτα.

Εκείνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να συνεργαστείτε με μία ειδική υπηρεσία email marketing από τις πολλές που υπάρχουν. Μέσω των φορμών που θα δημιουργήσετε και θα ενσωματώσετε στο site σας, θα συλλέγετε τα email των αναγνωστών σας. Και μέσω της εταιρείας email θα κάνετε τις αποστολές. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Converkit που δημιουργήθηκε από bloggers για bloggers και είναι κορυφαίο.

[clickToTweet tweet=”Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook και πώς επηρεάζουν τους bloggers και τις σελίδες” quote=”Όταν επικοινωνείς με τους αναγνώστες σου με email παρακάμπτεις τους αλγόριθμους του Facebook, των Social Media και των μηχανών αναζήτησης. “]

2. Εκπαιδευτείτε πάνω σε βασικές αρχές SEO

Όταν λέμε SEO (Search Engine Optimization) ή βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης, εννοούμε μία σειρά ενεργειών που κάνουμε στα post μας προκειμένου να κερδίσουν “υψηλή βαθμολογία” και να εμφανιστούν ψηλά στις αναζητήσεις. Με αυτό τον τρόπο, άνθρωποι που ψάχνουν στο Google για πράγματα που γράφουμε εμείς, θα οδηγηθούν στο blog μας.

Το SEO είναι φυσικά μια ολόκληρη επιστήμη, παρ’ όλα αυτά τα βασικά μπορούμε να τα κάνουμε και έτσι να αυξήσουμε τις πιθανότητες να εμφανιστούμε. Το  Yoast είναι ένα εξαιρετικό plugin του WordPress,  που μας βοηθάει να βελτιστοποιήσουμε τα posts μας. Και μάλιστα στη βασική του έκδοση είναι δωρεάν.

3. Αξιοποιήστε το Instagram και το Pinterest

Αν έχετε παρουσία μόνο στο Facebook, όταν αυτό αλλάζει τους κανόνες, επηρεάζεστε ριζικά. Αν έχετε δυνατή παρουσία σε περισσότερα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αλλαγές δε σας επηρεάζουν και τόσο. Παρ’ όλο που δεν είναι σκόπιμο να είστε παντού – τουλάχιστον όχι από την αρχή – τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι πρέπει να αναπτύξετε την παρουσία σας και σε άλλα μέσα εκτός από το Facebook.

To Instagram έχει τρομακτική ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες και παρ’ όλο που δεν μπορούμε να βάλουμε link στις δημοσιεύσεις μας ώστε να στέλνουμε ανθρώπους στο blog μας, μπορούμε να αναπτύξουμε τη σχέση μας μαζί τους και να τους μετατρέψουμε σε αναγνώστες και φίλους για μια ζωή. Όταν μάλιστα καταφέρουμε να φτάσουμε τον αριθμό των 10.000 followers και έχουμε business account, έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε link στα stories μας. Και πάλι όμως θέλει προσοχή. Το instagram ανήκει στο facebook. Ποιος είπε ότι το ίδιο που συνέβη με το facebook δε θα συμβεί και με το instagram; Παλιότερα για παράδειγμα δεν υπήρχε αλγόριθμος στο instagram. Βλέπαμε τις δημοσιεύσεις όλων των φίλων μας. Τώρα υπάρχει αλγόριθμος και εκεί.

Το Pinterest και το blogging πηγαίνουν χέρι-χέρι. Αφιερώστε χρόνο να δημιουργείτε φωτογραφίες με τίτλους και να τους προσθέτετε στα posts σας.  Θα τις δημοσιεύσετε στους πίνακές σας στο Pinterest και οι επισκέπτες του blog σας θα τις δημοσιεύουν στους δικούς τους πίνακες. Η δύναμη του μέσου είναι τεράστια.

4. Διαφημιστείτε στο Facebook

Όπως είπαμε η οργανική απήχηση του Facebook μειώνεται συνεχώς. Παρ’ όλα αυτά αν επιλέξετε να διαφημιστείτε, παρακάμπτετε τον αλγόριθμο. Επενδύστε λοιπόν ένα μικρό ποσό  για δημοσιεύσεις που είναι σημαντικές για εσάς, ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι αναγνώστες σας θα τις δουν.

5. Εκπαιδεύστε τους αναγνώστες σας για τη δυνατότητα “See First”.

Αν οι αναγνώστες έχουν συνηθίσει να σας βλέπουν στο facebook και θέλουν να εξακολουθήσουν να σας βλέπουν εκεί, μπορούν να πάνε στη σελίδα σας, να πατήσουν το κουμπί “Ακολουθείτε” (ή Follow) και να επιλέξουν από το μενού “Να εμφανίζονται πρώτα”. Που σημαίνει ότι θέλουν οι δημοσιεύσεις σας να τους εμφανίζονται πρώτες στο newsfeed τους.

Επίσης, θα πρέπει να πατήσουν το σύμβολο edit δίπλα στις ειδοποιήσεις (το μολυβάκι). Θα τους εμφανιστεί η παρακάτω καρτέλα:

Ρύθμιση ειδοποιήσεων στο Facebook

Παροτρύνετέ τους να κάνουν τικ στο “Δημοσιεύσεις”, στο “Εκδηλώσεις” και στο “Live video: Όλες οι live δημοσιεύσεις”.

Με τη σειρά μου σας παροτρύνω κι εγώ να πάτε στη σελίδα μου Aspa Tsamadi στο Facebook και να επιλέξτε τις τρεις αυτές επιλογές. Θα ανεβάζω λίγες και καλές δημοσιεύσεις που δεν θέλετε να χάσετε. Κάντε το τώρα για να μην το ξεχάσετε κάνοντας κλικ εδώ. (Περιμένω…)

6. Κάντε το blog σας το κέντρο της online δραστηριότητάς σας

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι bloggers είναι να αφιερώνουν λίγο χρόνο στη δημιουργία περιεχομένου στο blog τους και πολύ χρόνο στα social media.

Το παρακάτω slide είναι από την ομιλία του Mike Stelzner στο Social Media Marketing World, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κόσμο για τα Social Media, που έγινε το Μάρτιο του 2017 – πολύ πριν τις αλλαγές.

Social Media Marketing World 2017
Από την ομιλία του Mike Stelzner στο Social Media Marketing World 2017

Η συμβουλή που έδινε κι εκείνος στους marketers ήταν “Ideally Own Your Land”.  Δηλαδή το οικόπεδο να είναι δικό σας: Να έχετε το δικό σας blog ή podcast.

Πολύ σημαντικά επίσης είναι τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που αναφέρει:

Οι άνθρωποι μοιράζονται περιεχόμενο, σπάζοντας τους αλγόριθμους. Αυτό σημαίνει ότι αν δημιουργείτε αξιόλογο περιεχόμενο που αρέσει στους αναγνώστες σας θα μοιράζονται εκείνοι τα posts σας. Και αυτά θα εμφανίζονται, γιατί προέρχονται από εκείνους όχι από εσάς.

Λέει επίσης ότι το περιεχόμενο σας κάνει ηγέτες στο χώρο σας και επομένως την επιχείρησή σας απαραίτητη.

[clickToTweet tweet=”Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook και πώς επηρεάζουν τους bloggers και τις σελίδες” quote=”Οι άνθρωποι μοιράζονται περιεχόμενο, σπάζοντας τους αλγόριθμους. “]

Ελπίζω οι πληροφορίες σχετικά με τις νέες αλλαγές στο facebook να σας βοηθήσουν να χαράξετε νέα στρατηγική. Για ακόμα περισσότερα tips και συμβουλές που αφορούν το blogging, τα social media και την online παρουσία σας συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος του post. Μια φορά την εβδομάδα τα tips θα φτάνουν κατευθείαν στο στο email σας.

Αν το posts σας βοήθησε, μοιραστείτε το στα social media. Ας σπάσουμε τους αλγόριθμους!

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook και πώς επηρεάζουν τους bloggers και τις σελίδες #blog #blogging #BloggingTips #facebook #socialmedia

Ενημερώσεις μέσω email

Tips, training και έμπνευση για μια δυνατή online παρουσία, μια φορά την εβδομάδα στο email σου.

Το email σου προστατεύεται και χρησιμοποιείται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Success! Now check your email to confirm your subscription.

There was an error submitting your subscription. Please try again.

Powered by ConvertKit
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • 257shares

Σχετικά posts:

  1. Πόσο σημαντικό είναι να έχουμε παρουσία στα social media;
  2. Όλα υπάρχουν χάρη σε αυτή τη μικρή γη που κατέχω στο διαδίκτυο
  3. 5 tips για να αυξήσετε τα shares του blog σας στα social media

Ανηκει στην κατηγορια:Social Media     επισημασμένο με:blog, blogging, facebook, social media, αλγόριθμος

Reader Interactions

Συζήτηση

  1. Papadaki Eliana λέει

    21 Ιανουαρίου 2018 at 12:33 μμ

    Εξαιρετικά κατατοπιστικό!
    Ευχαριστούμε!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      21 Ιανουαρίου 2018 at 7:28 μμ

      Ευχαριστώ κι εγώ!

      Απάντηση
  2. Tasos Triantafyllou λέει

    20 Ιανουαρίου 2018 at 10:40 πμ

    Το δωρεαν παντα εχει τους κινδυνους του. Μπορει να ειναι ευχρηστο αλλα ανα πασα στιγμη μενεις με το ονειρο.

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      20 Ιανουαρίου 2018 at 11:22 πμ

      Θα συμφωνήσω απόλυτα Τάσο. Ευχαριστώ!

      Απάντηση
  3. Mary Maneta λέει

    19 Ιανουαρίου 2018 at 9:53 μμ

    Κατατοπιστικο και ενδιαφερον

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      20 Ιανουαρίου 2018 at 11:22 πμ

      Χαίρομαι που το post βοήθησε. Ευχαριστώ!

      Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      21 Ιανουαρίου 2018 at 7:25 μμ

      Ευχαριστώ!

      Απάντηση
  4. Αστεριος λέει

    19 Ιανουαρίου 2018 at 9:37 μμ

    Αυτό που έλεγα να κάνω εδώ και 2 χρόνια και πάντα το άφηνα θα το κάνω τώρα!! Να συμμαζεψω τα email των φίλον μου. Πραγματικά το ρουφηξα το άρθρο σας, ευχαριστούμε κ Ασπα!!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      20 Ιανουαρίου 2018 at 11:21 πμ

      Χαίρομαι πολύ! Ευχαριστώ! 🙂

      Απάντηση
  5. Ελπίδα λέει

    17 Ιανουαρίου 2018 at 8:05 μμ

    Πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      17 Ιανουαρίου 2018 at 8:41 μμ

      Ελπίδα ευχαριστώ κι εγώ!

      Απάντηση
  6. Μιμή Τσιφωντίδου λέει

    17 Ιανουαρίου 2018 at 11:24 πμ

    Πολυ κατατοπιστικο

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      17 Ιανουαρίου 2018 at 11:44 πμ

      Μιμή ευχαριστώ!

      Απάντηση
  7. Γιαννης Σ. λέει

    17 Ιανουαρίου 2018 at 10:16 πμ

    πολύ καλό άρθρο, κατατοπιστικό και με απλή γλώσσα!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      17 Ιανουαρίου 2018 at 10:32 πμ

      Γιάννη ευχαριστώ! 🙂

      Απάντηση
  8. Σοφία Πάσχου λέει

    16 Ιανουαρίου 2018 at 11:02 μμ

    Γειά σου Ασπα , πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό!!!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      16 Ιανουαρίου 2018 at 11:04 μμ

      Σοφία σε ευχαριστώ! Χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο! 🙂

      Απάντηση
      • mina vellou λέει

        17 Ιανουαρίου 2018 at 12:48 πμ

        εξαιρετικο! σε ευχαριστω!

        Απάντηση
        • Aspa Tsamadi λέει

          17 Ιανουαρίου 2018 at 8:27 πμ

          Ευχαριστώ κι εγώ Μίνα!

          Απάντηση
          • Πάνος λέει

            20 Ιανουαρίου 2018 at 11:48 πμ

            Εξαιρετικό αρθρο .
            Εγώ πάντως παρατηρώ και κάτι ακόμα ότι οι χρήστες κάνουν και unlike κάθε μέρα κάτι που δεν γινόταν περυσι.
            Το facebook χάνει συνέχεια χρήστες και ανεβαίνει το ανταγωνιστικό προιόν του το Instagram.
            Τώρα πια αν δεν κάνεις διαφήμιση εισαι χαμένος.

            Απάντηση
            • Aspa Tsamadi λέει

              21 Ιανουαρίου 2018 at 7:30 μμ

              Ναι είναι γεγονός για τα unlike. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο χάρτης των social media. Θα τα λέμε!

              Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρχική Πλευρική Στήλη

Aspa TsamadiΓεια είμαι η Άσπα! Βοηθάω bloggers, επαγγελματίες αλλά και όσους ξεκινούν τώρα από το μηδέν να αποκτήσουν μια δυνατή online παρουσία και να κερδίσουν περισσότερα.  Καλώς ήρθατε!
[Περισσότερα…]

Δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης για το blogging

Πρόσφατα άρθρα

  • Τι είναι email marketing;
  • Γιατί χρειάζομαι λίστα email για την επιχείρηση ή το blog μου;
  • Τι είναι Instagram Reels και γιατί τα χρειάζεστε
  • 100 σπουδαίες ιδέες για posts στα social media
  • Τι είναι οι εσωτερικοί σύνδεσμοι (internal links) και σε τι βοηθάνε;
0 
0 
1.1k 
  
0 

Footer

Τι ψάχνετε;

Στα social media

0 
0 
1.1k 
  
0 

Copyright © 2023 · Aspa Tsamadi · Όροι Xρήσης · Πολιτική Απορρήτου · Όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του AspaTsamadi.com.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  • 257shares
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", αποδέχεστε όλα τα cookies. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις "Ρυθμίσεις cookies" για περισσότερες επιλογές.
Ρυθμίσεις cookiesΑποδοχή όλων
Manage consent

Σχετικά με τα cookies

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως αναγκαία αποθηκεύονται στον browser σας, καθώς είναι απαραίτητα για την βασική λειτουργία του website. Χρησιμοποιούμε επίσης και cookies τρίτων μερών που μας βοηθούν να καταλάβουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτό το website ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Αυτά τα cookies, αποθηκεύονται στον browser μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Έχετε επίσης την επιλογή να τα απορρίψετε. Όμως απορρίπτοντάς τα η εμπειρία σας ενδέχεται να μειωθεί σημαντικά.
Αναγκαία
Always Enabled
Τα αναγκαία cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του website. Αυτά τα cookies εξασφαλίζουν βασική λειτουργικότητα περιήγησης και ασφάλειας του website, ανώνυμα.
CookieDurationDescription
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Advertisement".
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
XSRF-TOKENThe cookie is set by Wix website building platform on Wix website. The cookie is used for security purposes.
Λειτουργικότητας
Τα cookies λειτουργικότητας, βοηθούν σε ορισμένες λειτουργίες όπως το μοίρασμα του περιεχομένου ενός website στα social media, την αποδοχή feedback και άλλα.
CookieDurationDescription
ssThis cookie is set by the provider Eventbrite. This cookie is used for the functionality of website chat-box function.
TawkConnectionTimesessionThis cookie is set by Tawk.to which is a live chat functionality. The cookie is used to remember users so that previous chats can be linked together to provide better and improved service.
tve_leads_unique1 monthThis cookie is set by the provider Thrive Themes. This cookie is used to know which optin form the visitor has filled out when subscribing a newsletter.
_ck_form1 yearThis cookie is set by the provider ConvertKit. This cookie is used for displaying and managing the email subscription forms on the website.
__cf_bm30 minutesThis cookie is set by CloudFlare. The cookie is used to support Cloudflare Bot Management.
Επίδοσης
Τα cookies επίδοσης χρησιμοποιούνται για να καταλάβουμε και να αναλύσουμε τους δείκτες αποτελεσματικότητας του website έτσι ώστε να παρέχουμε καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με το website μας. Μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό επισκεπτών, τις πηγές επισκεψιμότητας, κλπ.
CookieDurationDescription
CONSENT16 years 5 months 20 days 5 hoursThese cookies are set via embedded youtube-videos. They register anonymous statistical data on for example how many times the video is displayed and what settings are used for playback.No sensitive data is collected unless you log in to your google account, in that case your choices are linked with your account, for example if you click “like” on a video.
vuid2 yearsThis domain of this cookie is owned by Vimeo. This cookie is used by vimeo to collect tracking information. It sets a unique ID to embed videos to the website.
_ga2 yearsThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_gat_gtag_UA_111209347_11 minuteThis cookie is set by Google and is used to distinguish users.
_gid1 dayThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the website is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages visted in an anonymous form.
Προώθησης
Τα cookies προώθησης παρέχουν στους επισκέπτες διαφημίσεις και καμπάνιες που τους ενδιαφέρουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά.
CookieDurationDescription
IDE1 year 24 daysUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
NID6 monthsThis cookie is used to a profile based on user's interest and display personalized ads to the users.
test_cookie15 minutesThis cookie is set by doubleclick.net. The purpose of the cookie is to determine if the user's browser supports cookies.
VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
YSCsessionThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.
_fbp3 monthsThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
Άλλα
Τα άλλα cookies, είναι ακόμα στο στάδιο κατηγοριοποίησης και δεν έχουν ακόμα ταξινομηθεί σε μία από τις υπόλοιπες κατηγορίες.
CookieDurationDescription
evergreen_599d60d7781832 days 1 hourNo description
S1 hourNo description available.
tlf_13 daysNo description available.
tl_3934_3935_11 monthNo description
yt-remote-connected-devicesneverNo description available.
yt-remote-device-idneverNo description available.
_mailapp_sessionNo description available.
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo