Blogging και Δημιουργία Εισοδήματος

Μάθε πώς να κερδίζεις χρήματα μέσα από το blog σου

Θέλεις να κερδίζεις χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάς;

Το να κερδίζεις χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάς, μοιάζει με "όνειρο θερινής νυκτός". 


Κι όμως! κάθε άλλο παρά "όνειρο θερινής νυκτός" είναι. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Και μπορεί να γίνει και για σένα.  


Πριν από 15 χρόνια, όταν ξεκίνησα το πρώτο μου blog δεν είχα ιδέα τι έκανα, ούτε πώς να κερδίσω χρήματα μέσα από αυτό. Και δεν υπήρχε κανείς να μου εξηγήσει τι να κάνω! 


Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης "blogging και δημιουργία εισοδήματος", μοιράζομαι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ώστε να αποκτήσεις κι εσύ ένα επικερδές blog και να κερδίζεις κάνοντας αυτό που αγαπάς. 

Σου παρουσιάζω το πρόγραμμα εκπαίδευσης Blogging και Δημιουργία Εισοδήματος! 

Να τι θα μάθεις στο πρόγραμμα:

  • Το #1 κλειδί για τη δημιουργία εισοδήματος
  • τους 4 τρόπους με τους οποίους μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το blog σου
  • Τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης ώστε να δεις ποιος σου ταιριάζει
  • Τι δουλεύει και τι δε δουλεύει στην ελληνική αγορά
  • Πώς να αξιοποιήσεις το blogging για να αναπτύξεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα
  • Γιατί το blogging αποτελεί το καλύτερο επιχειρηματικό μοντέλο
  • Case Studies από Ελλάδα και εξωτερικό
  • Συμβουλές, οδηγίες και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

Λένε οι μαθητές μου

Το blog μου είναι πια το δυνατό σημείο της online παρουσίας μου. Χιλιάδες άνθρωποι το επισκέπτονται, διαβάζουν τα άρθρα μου, παίρνουν τεχνογνωσία για θέματα branding και marketing, κατεβάζουν δωρεάν περιεχόμενο, ακούν το podcast μου και γίνονται μέλη στο newsletter μου. Τις προάλλες έλαβα email από νέο πελάτη. Έγραφε: «διάβασα τα άρθρα σας, είδα το website και θέλω να συναντηθούμε, διερευνώντας την πιθανότητα συνεργασίας».


- Τάσος Παγκάκης 

Τάσος Παγκάκης

Για ποιον είναι αυτό το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα είναι για σένα αν έχεις ήδη το δικό σου blog (ή σκέφτεσαι να αποκτήσεις). 


Θα σε βοηθήσει να βάλεις όλα τα κομματάκια του παζλ στη θέση τους και να γυρίσεις το διακόπτη, έτσι ώστε να αρχίσεις να κερδίζεις από το blog σου μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. 


Το Blogging και Δημιουργία Εισοδήματος, δεν καλύπτει το τεχνικό κομμάτι δημιουργίας του blog (έχω όμως άλλο πρόγραμμα για αυτό).


Ωστόσο ακόμα κι αν δεν έχεις ακόμα blog αλλά θέλεις να εκπαιδευτείς από τώρα πάνω στους τρόπους δημιουργίας εισοδήματος, είσαι ευπρόσδεκτος/η να κάνεις εγγραφή. 

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα ξεκινάει τώρα και δε λήγει ποτέ! Με την εγγραφή σου αποκτάς ισόβια πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις με το δικό σου ρυθμό, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή.

Πού βρίσκεται το εκπαιδευτικό υλικό;

Το υλικό βρίσκεται προστατευμένο στην εκπαιδευτική μου πλατφόρμα. Αμέσως μόλις κάνεις την εγγραφή σου, θα αποκτήσεις πρόσβαση και θα μπορείς να μπαίνεις με το email σου και τον προσωπικό σου κωδικό.

Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Στείλε mail στο help@aspatsamadi.com και θα απαντήσω το συντομότερο.

Λένε οι μαθητές μου

Μέσα από το blog μου συνεργάζομαι με γνωστές εταιρείες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους και επιστήμονες δίνοντας ή παίρνοντας συνεντεύξεις.


Πριν λίγους μήνες έγραψα το πρώτο μου βιβλίο!


- Μαρία Αγγελή

Ποια είμαι;

Σε περίπτωση που δεν έχουμε γνωριστεί, είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 ξεκίνησα το AspaOnline.gr για να καταγράφω κομμάτια της ζωής μου που ήθελα να θυμάμαι και τις περιπέτειες με τις κόρες μου που τότε ήταν 3,5 και 5,5. Ήθελα να μοιραστώ το ταξίδι μου στη μητρότητα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ.

Αλλά παρά τα λάθη και την απειρία μου το blog μου εξελίχθηκε σε πολύ περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο. Μου άνοιξε πόρτες και με οδήγησε σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Λόγω του blog μου και της γενικότερης διαδικτυακής μου παρουσίας, προσκλήθηκα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας.

Πλέον μέσω του AspaTsamadi.com και των μαθημάτων μου, διδάσκω και σε άλλους πώς να φτιάξουν το δικό τους επιτυχημένο blog. Το blogging άλλαξε την πορεία της ζωής μου. Και μπορεί να αλλάξει την πορεία και της δικής σου ζωής. Θα είναι χαρά μου να με αφήσεις να σου δείξω το δρόμο!

Κάνε εγγραφή στο Blogging και Δημιουργία Εισοδήματος σήμερα! 

Ξεκίνησε σήμερα με μόνο 97€ και μάθε πώς να αποκτήσεις κι εσύ ένα επικερδές blog. Copyright © 2023 · Aspa Tsamadi · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου