Blog Success

Το απόλυτο πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης για να αποκτήσετε το επιτυχημένο blog που ονειρεύεστε.

Έτοιμοι να φτιάξετε το blog των ονείρων σας;


Στις μέρες μας με έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο internet μπορείς να συνδεθείς με τριάμισι δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να αποκτήσεις μια δυνατή online παρουσία ώστε να μοιράζεσαι τη δουλειά σου, τα ενδιαφέροντά σου, τις σκέψεις σου και τη φωνή σου, είναι να ξεκινήσεις το δικό σου blog.

 • Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις blog αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις;
 • Πώς μπορείς να το αναπτύξεις, να βρεις σταθερούς αναγνώστες και να το κάνεις να ξεχωρίσει από τα χιλιάδες που υπάρχουν;
 • Πού πρέπει να αφιερώνεις το χρόνο σου για να έχεις αποτελέσματα και πού μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια και υποστήριξη;

Για όλους αυτούς τους λόγους δημιούργησα το Blog Success.Το Blog Success είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης που απευθύνεται τόσο σ' εκείνους που ξεκινούν τώρα και θέλουν να χτίσουν γερές βάσεις, όσο και σ' εκείνους που έχουν ήδη blog αλλά θέλουν να το αναπτύξουν και να το φτάσουν στο επόμενο επίπεδο.


Συγκέντρωσα όλα όσα έχω μάθει μέσα από τα 13 χρόνια λειτουργίας του δικού μου επιτυχημένου και επικερδούς blog και τα έβαλα μέσα σε αυτό το "βήμα προς βήμα" πρόγραμμα εκπαίδευσης για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας.


Θα σας καθοδηγήσω στο τεχνικό κομμάτι, θα σας προφυλάξω από λάθη και κακοτοπιές και θα σας γλιτώσω χρόνο, χρήματα σύγχυση και ταλαιπωρία. Και το κυριότερο; Δε θα αισθανθείτε ποτέ ξανά μόνοι. Θα έχετε υποστήριξη και καθοδήγηση τόσο από εμένα όσο και από την υπόλοιπη ομάδα των συμμαθητών σας.


Στο τέλος του προγράμματος θα έχετε δημιουργήσει και θα διαχειρίζεστε με άνεση το δικό σας επιτυχημένο blog - από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε ένα laptop και μια σύνδεση στο internet.


Ποια είμαι; 

Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 ξεκίνησα το AspaOnline.gr για να καταγράφω κομμάτια της ζωής μου που ήθελα να θυμάμαι και τις περιπέτειες με τις κόρες μου που τότε ήταν 3,5 και 5,5. Ήθελα να μοιραστώ το ταξίδι μου στη μητρότητα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ.


Αλλά παρά τα λάθη και την απειρία μου το blog μου εξελίχθηκε σε πολύ περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο. Μου άνοιξε πόρτες και με οδήγησε σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Λόγω του blog μου και της γενικότερης διαδικτυακής μου παρουσίας, προσκλήθηκα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας.


Πρόσφατα έγραψα το πρώτο μου βιβλίο "Επιστροφή στα σχολεία: Πλήρης οδηγός για γονείς", ενώ πλέον μέσω του AspaTsamadi.com και των μαθημάτων μου, διδάσκω και σε άλλους πώς να φτιάξουν το δικό τους επιτυχημένο blog. Το blogging άλλαξε την πορεία της ζωής μου. Και μπορεί να αλλάξει την πορεία και της δικής σας ζωής. Θα είναι χαρά μου να με αφήσετε να σας δείξω το δρόμο!

Blog Success - Aspa Tsamadi

Πώς δουλεύει το Blog Success;

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα του Blog Success όπου θα βρείτε τα online μαθήματα και τις ασκήσεις.


Μέσα από μία αναλυτική σειρά βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθείτε ό,τι ώρα θέλετε από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα μάθετε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός blog: Από τον σχεδιασμό του και το χτίσιμό του, ως την ανάπτυξή του και τη δημιουργία εσόδων.


Παράλληλα θα προσκληθείτε στο private facebook group της κοινότητας υποστήριξης, όπου θα θέτετε τα ερωτήματά σας, θα παρακολουθείτε τις ζωντανές μεταδόσεις και θα γνωρίσετε τους συμμαθητές σας: Ανθρώπους που έχουν κοινές επιδιώξεις και όνειρα με εσάς, με τους οποίους θα προχωρήστε μαζί και θα χτίσετε σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Μαργαρίτα Λώλη

Με το Blog Success, έγινα πάλι μαθήτρια! Μοντέρνα αυτή τη φορά. Μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, στην ηρεμία του σπιτιού μου και όποιες ώρες εγώ μπορούσα, παρακολουθούσα τα online μαθήματα. Η ήρεμη και φιλική φωνή της Άσπας, μου έκανε παρέα και με καθοδηγούσε βήμα-βήμα να χτίσω το blog μου, αλλά και να μάθω να μπλογκάρω σωστά και να πετύχω τον στόχο μου. Γιατί Blog Success αυτό ακριβώς σημαίνει... Επιτυχία στο blogging!

Επιπλέον, έγινα μέλος μιας φιλικής και υποστηρικτικής ομάδας στο Facebook. Mέσω των εβδομαδιαίων facebook lives, λύνω όλες τις απορίες μου. Ακόμα όμως κι αν θέλω να ρωτήσω κάτι εκτός facebook live, ξέρω ότι η Άσπα θα είναι εκεί για να μου απαντήσει και να μου δώσει εξατομικευμένες λύσεις.

To Blog Success είναι το μοναδικό online, ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης blogging! Η απόφασή μου να γραφτώ, ήταν από τις καλύτερες που έχω πάρει για την επαγγελματική μου πορεία! Xωρίς αυτό, το blog μου δεν θα υπήρχε...

Ξεκίνησα το πρώτο μου blog το 2006, έγραψα 1.000 άρθρα από εδώ κι εκεί, είχα παρουσία στα social media, αλλά κάτι δεν πήγαινε μακριά… Το κακό ήταν, πως νόμιζα ότι ήξερα!

Ώσπου ήρθε το Blog Success, για να αντιληφθώ πως το blogging είναι η στρατηγική και οι τακτικές που σε συνδέουν με την παγκόσμια αγορά. Μέσα από τα δομημένα μαθήματα, έμαθα όλα τα βήματα για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εκμετάλλευση του blog και έγινα μέλος μιας κοινότητας που μαζί μαθαίνουμε καλύτερα και γρηγορότερα.


Η Άσπα δεν είναι ένας presenter, αλλά σύμβουλος και παρότρυνση. Απάντησε με υπομονή και σαφήνεια σε κάθε απορία μας, 24/7. Γι’ αυτό λέω με απόλυτη πίστη, μην κάνεις το λάθος και δεν επενδύσεις στο Bog Success, ακόμη κι αν νομίζεις ότι ξέρεις.

Τάσος Παγκάκης

Τάσος Παγκάκης

Αγγελική Αρχοντοπούλου

Είμαι περιοδοντολόγος και θέλησα να ξεκινήσω το δικό μου blog γιατί διαπίστωσα ότι υπάρχει ανεπαρκής ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη στοματική υγεία και τη συσχέτιση της με διάφορες νοσολογικές καταστάσεις. Μέσα από το Blog Success διεύρυνα τις τεχνικές γνώσεις μου. Επιτέλους δεν μου φαίνονται κινέζικα!

Μπήκα σε μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων, ζεστή, φιλόξενη, με διάθεση για βοήθεια ο ένας προς τον άλλο. Σε όποιον σκέφτεται να παρακολουθήσει το Blog Success θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τους στόχους του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα!

Για ποιον είναι το Blog Success;

Είτε ξεκινάτε από το μηδέν, είτε θέλετε να οδηγήσετε το blog που ήδη έχετε σε νέο επίπεδο επιτυχίας, είτε θέλετε να αξιοποιήσετε το blogging για να υποστηρίξτε την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα, το Blog Success θα σας βοηθήσει:

 • Να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας
 • Να ανακαλύψετε τη φωνή σας
 • Να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο
 • Να χειρίζεστε με άνεση το τεχνικό κομμάτι του blogging
 • Να αποκτήσετε αναγνώστες που ανυπομονούν να διαβάσουν την κάθε σας λέξη
 • Να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας

Και όλα αυτά βοηθώντας ανθρώπους, κάνοντας κάτι δημιουργικό και διασκεδάζοντας.

Η συνεργασία μου με την Άσπα με βοήθησε να ξεπεράσω το φόβο και την αναβλητικότητά μου και επιτέλους να ξεκινήσω να μπλογκάρω. Feel the fear and do it anyway!

Aggeliki Tzavara

Αγγελική Τζαβάρα

Δέσποινα

Δέσποινα Κατσούλα

Στο Blog Success εμπέδωσα γνώσεις, έμαθα νέα πράγματα και απέκτησα μεγαλύτερο κίνητρο. Επίσης έμαθα tips για να αποκτήσω περισσότερα views, έτσι ώστε να αυξήσω τις πωλήσεις μου.


Σε όποιον αναρωτιέται για το αν θα πρέπει να δημιουργήσει blog ή όχι θα του έλεγα ότι είναι καλύτερα να μετανιώσει για κάτι που έκανε και όχι για κάτι που δεν έκανε. Όμως δε θα το μετανιώσει.

Ήθελα πολύ ν αρχίσω το δικό μου blog γιατί πάντα μου άρεσε το γράψιμο, τα ημερολόγια ,τα χάρτινα γράμματα της πάλαι ποτέ αλληλογραφίας... Αλλά μου άρεσε και να ζωγραφίζω...

Αλλά τελικά τι ήθελα πιο πολύ; Και για τί ακριβώς θα έγραφα;Νομίζω για περίπου δύο χρόνια αυτό σκεφτόμουν... Εν τω μεταξύ γέννησα το παιδί μου και η ανάγκη για να έχω έναν δικό μου χώρο να εκφράζομαι έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένη.

Όταν ήρθαν τα μαθήματα του Blog Success και η Άσπα, όλα βρήκαν την θέση τους! 1,5 χρόνο μετά το πρώτο "publish" μπορώ να πω ότι κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο μου post νιώθω όπως και την πρώτη: ότι ένα κουτί, τυλιγμένο σαν δώρο, φεύγει και ταξιδεύει στο τεράστιο "δίχτυ" για να βρει ανθρώπους που μοιράζονται ανάλογες αγωνίες και όνειρα.

Το σίγουρο είναι ότι το blog με βοήθησε να εξελιχθώ και να συνδεθώ με ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία. Και όλα γι’ αυτή τη σύνδεση δεν γίνονται;

Αγγελική Βούρτση

Να τι θα μάθετε στο Blog Success

ΣΤΑΔΙΟ 1: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τι σημαίνει "επιτυχημένο blog";
 Πώς να αποφασίσετε για τη θεματολογία σας
 Πώς να φτιάξετε τη δομή και τις κατηγορίες του blog σας
 Πώς να μιλήσετε στην καρδιά και στο μυαλό του 
ιδανικού σας αναγνώστη
 Πώς να ονομάσετε το blog σας
 Τι σημαίνει branding (και τι σχέση έχει με το blogging)
Ποια χρώματα, γραμματοσειρές και στυλ γραφής να χρησιμοποιείτε

ΣΤΑΔΙΟ 2: ΧΤΙΣΙΜΟ

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες blogging και ποια να επιλέξετε
Πώς να κατοχυρώσετε domain name και εταιρεία φιλοξενίας
Πώς να διαχειρίζεστε το WordPress blog σας (ακόμα κι αν δεν είστε developer)
Πώς να ομορφύνετε το blog σας (ακόμα κι αν δεν είστε designer)
Πώς να σχεδιάσετε τα
βασικά στοιχεία του blog σας: Κεφαλίδα, υποσέλιδο, μενού, πλαϊνή στήλη, σελίδα επικοινωνίας, σελίδα προφίλ, σχόλια κλπ.
Ποια είναι τα
απαραίτητα plugins και πώς να τα εγκαταστήσετε
Πώς να αξιοποιήσετε το
Google Analytics για να αναλύσετε την επισκεψιμότητα

ΣΤΑΔΙΟ 3: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Πώς να μην ξεμείνετε ποτέ από ιδέες για νέα posts
 Πώς να γράφετε σπουδαίο περιεχόμενο
 Τι χρειάζεται να κάντε πριν και μετά τη δημοσίευση του post σας
 Πού να βρίσκετε φωτογραφίες και πώς να τις επεξεργάζεστε πριν να τις ανεβάσετε στο blog σας και στα social media
 Τι ισχύει για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και τι μπορείτε να κάνετε αν διαπιστώσετε ότι έχουν κλέψει το περιεχόμενό σας

ΣΤΑΔΙΟ 4: ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του blog σας μέσω των Social media και σε ποια από αυτά αξίζει να επενδύετε το χρόνο σας
Βασικές αρχές SEO ώστε να εμφανίζετε τα posts σας
ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης
Η δύναμη του email marketing και πώς να αρχίσετε να χτίζετε λίστα με email. 

ΣΤΑΔΙΟ 5: ΚΕΡΔΟΣ

Πώς βγαίνουν τα χρήματα στο blogging
 Ποιος τρόπος σας ταιριάζει;
 Τι δουλεύει και τι δε δουλεύει στην Ελληνική αγορά
 Πώς να αξιοποιήσετε το blogging 
για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα

Μετά την παρακολούθηση του Blog Success, έχω αρχίσει πλέον και γίνομαι ειδικός σε θέματα που νόμιζα ότι ήξερα αλλά τελικά είχα μαύρα μεσάνυχτα. Πρώτη φορά παρακολουθώ μαθήματα με τόση λεπτομέρεια και τόση καλή και επαγγελματική δουλειά, χώρια η υποστήριξη που οπότε θέλω ρωτάω και έχω αμέσως απάντηση.


Σε όποιον σκέφτεται να παρακολουθήσει το πρόγραμμα θα του έλεγα να βρει το χρόνο και να το κάνει, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Το οικονομικό να μην το σκεφτεί, αξίζει πολλά περισσότερα!

Γιάννης

Γιάννης Αθανασίου

Αγγέλα

Αγγέλα Ανθουλάκη

Είχα ήδη blog αλλά θεώρησα το Blog Success ως ένα κίνητρο να το πιάσω από την αρχή, να εμπνευστώ, να γίνω καλύτερη σε αυτό που αγαπάω και να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη.


Νιώθω δύναμη γιατί ανήκω σε μια ομάδα που μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και προβληματισμούς και ξέρω πως ό,τι και να ρωτήσω θα πάρω απάντηση.

Η καθοδήγηση, ακόμα και η αφήγηση των μαθημάτων είναι σε τόσο απλοϊκή γλώσσα που μπορεί να την κατανοήσει και ο πιο άσχετος με το αντικείμενο, αλλά παράλληλα οι τεχνικές γνώσεις της Άσπας καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό.

Αντιγόνη Αρβανίτη

Τα Bonus σας 

Με την εγγραφή σας αποκτάτε:

Bonus #1: Ισόβια πρόσβαση στο πρόγραμμα 

Bonus #2: Ισόβια δωρεάν updates

Bonus #3: Πρόσβαση στο Private Facebook Group του Blog Success για να έχετε συνεχή υποστήριξη

Bonus #4: Οδηγός Blog Success: Ο οδηγός που απαριθμεί όλα τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε από το Α ως το Ω, ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα!

Οδηγός Blog Success

Bonus #5: 13 βήματα για μια επιτυχημένη σελίδα στο Facebook

13 βήματα για μια επιτυχημένη σελίδα στο Facebook

Ο μίνι οδηγός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη σελίδα στο Facebook, για να  να προωθήσετε αποτελεσματικά το blog σας. 

Bonus #6: 10 βήματα για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ στο Instagram 

Ο μίνι οδηγός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Instagram έτσι ώστε να συνδεθείτε με το κοινό σας και να αναπτύξετε το blog σας.

Bonus #7: Οδηγός επεξεργασίας φωτογραφιών για τα Social Media

Ο οδηγός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πανέμορφα γραφικά που ξεχωρίζουν, έτσι ώστε να προωθήσετε το blog σας και τα posts σας στα social media. Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία εμπειρία ως designer. 

Νίκος Χουβαρδάς

Το Blog Success με βοήθησε να μάθω πως χτίζεται ένα blog βήμα βήμα, ενώ το private group και τα facebook live συμπλήρωναν τις γνώσεις που δόθηκαν στα βασικά μαθήματα. Η Άσπα είναι πηγή έμπνευσης για όλους όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις της.

Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια ξέροντας ότι ισόβια θα μπορώ να ρωτάω, να ζητάω γνώμες, να ανταλλάσσω απόψεις, για κάτι που με απασχολεί.

Το private group στο Facebook και το Facebook live ήταν πολύ βοηθητικά γιατί μπορούσα να ρωτάω ότι με προβλημάτιζε εκείνη τη χρονική περίοδο ασχέτως ύλης και ροής μαθημάτων, αλλά και να ακούω ερωτήσεις που βοήθησαν πολύ στην πορεία. Σε όποιον σκέφτεται να το παρακολουθήσει θα έλεγα "Go for it"! Μην το σκέφτεσαι καθόλου, αξίζει!

Αθηνά

Αθηνά Συγκούνα

Άσπα Αϊβαλιώτη

Άσπα Αϊβαλιώτη

Όταν η ευκαιρία του Blog Success βρέθηκε μπροστά μου την άρπαξα. Η Άσπα με βοήθησε να νιώσω ότι ίσως κι εγώ θα μπορούσα να γίνω πηγή έμπνευσης για κάποιους άλλους ανθρώπους μιας και η ζωή κύκλους κάνει και σχεδόν όλοι μας αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις στην καθημερινότητά μας ιδιαίτερα σαν γονείς. Η υποστήριξη και η καθοδήγηση στο Blog Success ήταν εξαιρετική και άμεση.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα;

Πώς μπορώ να κάνω ερωτήσεις και να λύνω τις απορίες μου κατά τη διάρκεια του προγράμματος;

Πού βρίσκεται το εκπαιδευτικό υλικό;

Σε ποια από τις πλατφόρμες blogging γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα;

Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Κάντε εγγραφή στο Blog Success σήμερα

Επιλέξτε το πρόγραμμα αποπληρωμής που σας ταιριάζει:

6 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

97

 • Πρόσβαση στο Private Facebook Group
 •  Ισόβια πρόσβαση στα μαθήματα
 •  Ισόβια δωρεάν updates
 • Οδηγός Blog Success Planner
 • Μίνι οδηγός: 13 βήματα για μια επιτυχημένη σελίδα στο Facebook
 • Μίνι οδηγός: 10 βήματα για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ στο Instagram
 • Οδηγός επεξεργασίας φωτογραφιών για τα Social Media

Επενδύστε στον πιο σημαντικό άνθρωπο του κόσμου:

Στον εαυτό σας!

Copyright © 2022 · Aspa Tsamadi · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου