Blog Success

Το απόλυτο πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης για να αποκτήσεις το επιτυχημένο blog που ονειρεύεσαι.

Έτοιμος/η να φτιάξεις το blog των ονείρων σου;


Στις μέρες μας με έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο internet μπορείς να συνδεθείς με τριάμισι δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να αποκτήσεις μια δυνατή online παρουσία ώστε να μοιράζεσαι τη δουλειά σου, τα ενδιαφέροντά σου, τις σκέψεις σου και τη φωνή σου, είναι να ξεκινήσεις το δικό σου blog.

 • Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις blog αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις;
 • Πώς μπορείς να το αναπτύξεις, να βρεις σταθερούς αναγνώστες και να το κάνεις να ξεχωρίσει από τα χιλιάδες που υπάρχουν;
 • Πού πρέπει να αφιερώνεις το χρόνο σου για να έχεις αποτελέσματα και πού μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια και υποστήριξη;

Για όλους αυτούς τους λόγους δημιούργησα το Blog Success.Το Blog Success είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης που απευθύνεται τόσο σ' εκείνους που ξεκινούν τώρα και θέλουν να χτίσουν γερές βάσεις, όσο και σ' εκείνους που έχουν ήδη blog αλλά θέλουν να το αναπτύξουν και να το φτάσουν στο επόμενο επίπεδο.


Συγκέντρωσα όλα όσα έχω μάθει μέσα από τα 15 χρόνια λειτουργίας του δικού μου επιτυχημένου και επικερδούς blog και τα έβαλα μέσα σε αυτό το "βήμα προς βήμα" πρόγραμμα εκπαίδευσης για να σε βοηθήσω να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου.


Θα σε καθοδηγήσω στο τεχνικό κομμάτι, θα σε προφυλάξω από λάθη και κακοτοπιές και θα σου γλιτώσω χρόνο, χρήματα σύγχυση και ταλαιπωρία. Και το κυριότερο; Δε θα αισθανθείς ποτέ ξανά μόνος ή μόνη. Θα έχεις υποστήριξη και καθοδήγηση τόσο από εμένα όσο και από την υπόλοιπη ομάδα των συμμαθητών σου.


Στο τέλος του προγράμματος θα έχεις δημιουργήσει και θα διαχειρίζεσαι με άνεση το δικό σου επιτυχημένο blog - από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι αρκεί να έχεις ένα laptop και μια σύνδεση στο internet.


Ποια είμαι; 

Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 ξεκίνησα το AspaOnline.gr για να καταγράφω κομμάτια της ζωής μου που ήθελα να θυμάμαι και τις περιπέτειες με τις κόρες μου που τότε ήταν 3,5 και 5,5. Ήθελα να μοιραστώ το ταξίδι μου στη μητρότητα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ.


Αλλά παρά τα λάθη και την απειρία μου το blog μου εξελίχθηκε σε πολύ περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο. Μου άνοιξε πόρτες και με οδήγησε σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Λόγω του blog μου και της γενικότερης διαδικτυακής μου παρουσίας, προσκλήθηκα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας.


Πλέον μέσω του AspaTsamadi.com και των μαθημάτων μου, διδάσκω και σε άλλους πώς να φτιάξουν το δικό τους επιτυχημένο blog. Το blogging άλλαξε την πορεία της ζωής μου. Και μπορεί να αλλάξει την πορεία και της δικής σου ζωής. Θα είναι χαρά μου να με αφήσεις να σου δείξω το δρόμο!

Blog Success - Aspa Tsamadi

Πώς δουλεύει το Blog Success;

Με την εγγραφή σου στο πρόγραμμα θα αποκτήσεις πρόσβαση στην πλατφόρμα του Blog Success όπου θα βρεις τα online μαθήματα και τις ασκήσεις.


Μέσα από μία αναλυτική σειρά βίντεο, που μπορείς να παρακολουθήσεις ό,τι ώρα θέλεις από το σπίτι ή το γραφείο σου, θα μάθεις όλα τα στάδια δημιουργίας ενός blog: Από τον σχεδιασμό του και το χτίσιμό του, ως την ανάπτυξή του και τη δημιουργία εσόδων.


Παράλληλα θα προσκληθείς στο private facebook group της κοινότητας υποστήριξης, όπου θα θέτεις τα ερωτήματά σου, θα παρακολουθείς τις ζωντανές μεταδόσεις και θα γνωρίσεις τους συμμαθητές σου: Ανθρώπους που έχουν κοινές επιδιώξεις και όνειρα με σένα, με τους οποίους θα προχωρήσεις μαζί και θα χτίσεις σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Μαργαρίτα Λώλη

Με το Blog Success, έγινα πάλι μαθήτρια! Μοντέρνα αυτή τη φορά. Μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, στην ηρεμία του σπιτιού μου και όποιες ώρες εγώ μπορούσα, παρακολουθούσα τα online μαθήματα. Η ήρεμη και φιλική φωνή της Άσπας, μου έκανε παρέα και με καθοδηγούσε βήμα-βήμα να χτίσω το blog μου, αλλά και να μάθω να μπλογκάρω σωστά και να πετύχω τον στόχο μου. Γιατί Blog Success αυτό ακριβώς σημαίνει... Επιτυχία στο blogging!

Επιπλέον, έγινα μέλος μιας φιλικής και υποστηρικτικής ομάδας στο Facebook. Mέσω των εβδομαδιαίων facebook lives, λύνω όλες τις απορίες μου. Ακόμα όμως κι αν θέλω να ρωτήσω κάτι εκτός facebook live, ξέρω ότι η Άσπα θα είναι εκεί για να μου απαντήσει και να μου δώσει εξατομικευμένες λύσεις.

To Blog Success είναι το μοναδικό online, ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης blogging! Η απόφασή μου να γραφτώ, ήταν από τις καλύτερες που έχω πάρει για την επαγγελματική μου πορεία! Xωρίς αυτό, το blog μου δεν θα υπήρχε...

Ξεκίνησα το πρώτο μου blog το 2006, έγραψα 1.000 άρθρα από εδώ κι εκεί, είχα παρουσία στα social media, αλλά κάτι δεν πήγαινε μακριά… Το κακό ήταν, πως νόμιζα ότι ήξερα!

Ώσπου ήρθε το Blog Success, για να αντιληφθώ πως το blogging είναι η στρατηγική και οι τακτικές που σε συνδέουν με την παγκόσμια αγορά. Μέσα από τα δομημένα μαθήματα, έμαθα όλα τα βήματα για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την εκμετάλλευση του blog και έγινα μέλος μιας κοινότητας που μαζί μαθαίνουμε καλύτερα και γρηγορότερα.


Η Άσπα δεν είναι ένας presenter, αλλά σύμβουλος και παρότρυνση. Απάντησε με υπομονή και σαφήνεια σε κάθε απορία μας, 24/7. Γι’ αυτό λέω με απόλυτη πίστη, μην κάνεις το λάθος και δεν επενδύσεις στο Blog Success, ακόμη κι αν νομίζεις ότι ξέρεις.

Τάσος Παγκάκης

Τάσος Παγκάκης

Αγγελική Αρχοντοπούλου

Είμαι περιοδοντολόγος και θέλησα να ξεκινήσω το δικό μου blog γιατί διαπίστωσα ότι υπάρχει ανεπαρκής ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη στοματική υγεία και τη συσχέτιση της με διάφορες νοσολογικές καταστάσεις. Μέσα από το Blog Success διεύρυνα τις τεχνικές γνώσεις μου. Επιτέλους δεν μου φαίνονται κινέζικα!

Μπήκα σε μια ομάδα υπέροχων ανθρώπων, ζεστή, φιλόξενη, με διάθεση για βοήθεια ο ένας προς τον άλλο. Σε όποιον σκέφτεται να παρακολουθήσει το Blog Success θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τους στόχους του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα!

Για ποιον είναι το Blog Success;

Είτε ξεκινάς από το μηδέν, είτε θέλεις να οδηγήσεις το blog που ήδη έχεις σε νέο επίπεδο επιτυχίας, είτε θέλεις να αξιοποιήσεις το blogging για να υποστηρίξεις την κύρια επαγγελματική σου δραστηριότητα, το Blog Success θα σε βοηθήσει:

 • Να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου
 • Να ανακαλύψεις τη φωνή σου
 • Να κάνεις περισσότερα σε λιγότερο χρόνο
 • Να χειρίζεσαι με άνεση το τεχνικό κομμάτι του blogging
 • Να αποκτήσεις αναγνώστες που ανυπομονούν να διαβάσουν την κάθε σου λέξη
 • Να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου

Και όλα αυτά βοηθώντας ανθρώπους, κάνοντας κάτι δημιουργικό και διασκεδάζοντας.

Η συνεργασία μου με την Άσπα με βοήθησε να ξεπεράσω το φόβο και την αναβλητικότητά μου και επιτέλους να ξεκινήσω να μπλογκάρω. Feel the fear and do it anyway!

Aggeliki Tzavara

Αγγελική Τζαβάρα

Δέσποινα

Δέσποινα Κατσούλα

Στο Blog Success εμπέδωσα γνώσεις, έμαθα νέα πράγματα και απέκτησα μεγαλύτερο κίνητρο. Επίσης έμαθα tips για να αποκτήσω περισσότερα views, έτσι ώστε να αυξήσω τις πωλήσεις μου.


Σε όποιον αναρωτιέται για το αν θα πρέπει να δημιουργήσει blog ή όχι θα του έλεγα ότι είναι καλύτερα να μετανιώσει για κάτι που έκανε και όχι για κάτι που δεν έκανε. Όμως δε θα το μετανιώσει.

Ήθελα πολύ ν αρχίσω το δικό μου blog γιατί πάντα μου άρεσε το γράψιμο, τα ημερολόγια ,τα χάρτινα γράμματα της πάλαι ποτέ αλληλογραφίας... Αλλά μου άρεσε και να ζωγραφίζω...

Αλλά τελικά τι ήθελα πιο πολύ; Και για τί ακριβώς θα έγραφα;Νομίζω για περίπου δύο χρόνια αυτό σκεφτόμουν... Εν τω μεταξύ γέννησα το παιδί μου και η ανάγκη για να έχω έναν δικό μου χώρο να εκφράζομαι έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένη.

Όταν ήρθαν τα μαθήματα του Blog Success και η Άσπα, όλα βρήκαν την θέση τους! 1,5 χρόνο μετά το πρώτο "publish" μπορώ να πω ότι κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο μου post νιώθω όπως και την πρώτη: ότι ένα κουτί, τυλιγμένο σαν δώρο, φεύγει και ταξιδεύει στο τεράστιο "δίχτυ" για να βρει ανθρώπους που μοιράζονται ανάλογες αγωνίες και όνειρα.

Το σίγουρο είναι ότι το blog με βοήθησε να εξελιχθώ και να συνδεθώ με ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία. Και όλα γι’ αυτή τη σύνδεση δεν γίνονται;

Αγγελική Βούρτση

Να τι θα μάθεις στο Blog Success

ΣΤΑΔΙΟ 1: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τι σημαίνει "επιτυχημένο blog";
Πώς να αποφασίσεις για τη θεματολογία σου
Πώς να φτιάξεις τη δομή και τις κατηγορίες του blog σου
Πώς να μιλήσεις στην καρδιά και στο μυαλό του 
ιδανικού σου αναγνώστη
Πώς να ονομάσεις το blog σου
 Τι σημαίνει branding (και τι σχέση έχει με το blogging)
Ποια χρώματα, γραμματοσειρές και στυλ γραφής να χρησιμοποιείς

ΣΤΑΔΙΟ 2: ΧΤΙΣΙΜΟ

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες blogging και ποια να επιλέξεις
Πώς να κατοχυρώσεις domain name και εταιρεία φιλοξενίας
Πώς να διαχειρίζεσαι το WordPress blog σου (ακόμα κι αν δεν είσαι developer)
Πώς να ομορφύνεις το blog σου (ακόμα κι αν δεν είσαι designer)
Πώς να σχεδιάσεις τα 
βασικά στοιχεία του blog σου: Κεφαλίδα, υποσέλιδο, μενού, πλαϊνή στήλη, σελίδα επικοινωνίας, σελίδα προφίλ, σχόλια κλπ.
Ποια είναι τα
απαραίτητα plugins και πώς να τα εγκαταστήσεις
Πώς να ελέγχεις 
την επισκεψιμότητα του blog σου

ΣΤΑΔΙΟ 3: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Πώς να μην ξεμείνεις ποτέ από ιδέες για νέα posts
 Πώς να γράφεις σπουδαίο περιεχόμενο
 Τι χρειάζεται να κάνεις πριν και μετά τη δημοσίευση του post σου
 Πού να βρίσκεις φωτογραφίες και πώς να τις επεξεργάζεσαι πριν να τις ανεβάσεις στο blog σου και στα social media
 Τι ισχύει για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και τι μπορείς να κάνεις αν διαπιστώσεις ότι έχουν κλέψει το περιεχόμενό σου

ΣΤΑΔΙΟ 4: ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πώς να αυξήσεις την επισκεψιμότητα του blog σου μέσω των Social media και σε ποια από αυτά αξίζει να επενδύεις το χρόνο σου
Βασικές αρχές SEO ώστε τα posts σου να βγαίνουν 
ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης
Η δύναμη του email marketing και πώς να αρχίσεις να χτίζεις λίστα με email. 

ΣΤΑΔΙΟ 5: ΚΕΡΔΟΣ

Πώς βγαίνουν τα χρήματα στο blogging
Ποιος τρόπος σου ταιριάζει;
 Τι δουλεύει και τι δε δουλεύει στην Ελληνική αγορά
 Πώς να αξιοποιήσεις το blogging 
για να αναπτύξεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα

Μετά την παρακολούθηση του Blog Success, έχω αρχίσει πλέον και γίνομαι ειδικός σε θέματα που νόμιζα ότι ήξερα αλλά τελικά είχα μαύρα μεσάνυχτα. Πρώτη φορά παρακολουθώ μαθήματα με τόση λεπτομέρεια και τόση καλή και επαγγελματική δουλειά, χώρια η υποστήριξη που οπότε θέλω ρωτάω και έχω αμέσως απάντηση.


Σε όποιον σκέφτεται να παρακολουθήσει το πρόγραμμα θα του έλεγα να βρει το χρόνο και να το κάνει, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Το οικονομικό να μην το σκεφτεί, αξίζει πολλά περισσότερα!

Γιάννης

Γιάννης Αθανασίου

Αγγέλα

Αγγέλα Ανθουλάκη

Είχα ήδη blog αλλά θεώρησα το Blog Success ως ένα κίνητρο να το πιάσω από την αρχή, να εμπνευστώ, να γίνω καλύτερη σε αυτό που αγαπάω και να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη.


Νιώθω δύναμη γιατί ανήκω σε μια ομάδα που μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και προβληματισμούς και ξέρω πως ό,τι και να ρωτήσω θα πάρω απάντηση.

Η καθοδήγηση, ακόμα και η αφήγηση των μαθημάτων είναι σε τόσο απλοϊκή γλώσσα που μπορεί να την κατανοήσει και ο πιο άσχετος με το αντικείμενο, αλλά παράλληλα οι τεχνικές γνώσεις της Άσπας καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό.

Αντιγόνη Αρβανίτη

Τα Bonus σου 

Με την εγγραφή σου αποκτάς:

Bonus #1: Ισόβια πρόσβαση στο πρόγραμμα 

Bonus #2: Ισόβια δωρεάν updates

Bonus #3: Πρόσβαση στο Private Facebook Group του Blog Success για να έχεις συνεχή υποστήριξη

Bonus #4: Οδηγός Blog Success: Ο οδηγός που απαριθμεί όλα τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις από το Α ως το Ω, ώστε να μην ξεχάσεις τίποτα!

Οδηγός Blog Success

Bonus #5: 10 βήματα για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ στο Instagram 

Ο μίνι οδηγός θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ στο Instagram έτσι ώστε να συνδεθείς με το κοινό σου και να αναπτύξεις το blog σου.

Bonus #6: Οδηγός επεξεργασίας φωτογραφιών για τα Social Media

Ο οδηγός θα σε βοηθήσει να δημιουργείς πανέμορφα γραφικά που ξεχωρίζουν, έτσι ώστε να προωθείς το blog σου και τα posts σου στα social media. Ακόμα κι αν δεν έχεις καμία εμπειρία ως designer. 

Νίκος Χουβαρδάς

Το Blog Success με βοήθησε να μάθω πως χτίζεται ένα blog βήμα βήμα, ενώ το private group και τα facebook live συμπλήρωναν τις γνώσεις που δόθηκαν στα βασικά μαθήματα. Η Άσπα είναι πηγή έμπνευσης για όλους όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις της.

Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια ξέροντας ότι ισόβια θα μπορώ να ρωτάω, να ζητάω γνώμες, να ανταλλάσσω απόψεις, για κάτι που με απασχολεί.

Το private group στο Facebook και το Facebook live ήταν πολύ βοηθητικά γιατί μπορούσα να ρωτάω ότι με προβλημάτιζε εκείνη τη χρονική περίοδο ασχέτως ύλης και ροής μαθημάτων, αλλά και να ακούω ερωτήσεις που βοήθησαν πολύ στην πορεία. Σε όποιον σκέφτεται να το παρακολουθήσει θα έλεγα "Go for it"! Μην το σκέφτεσαι καθόλου, αξίζει!

Αθηνά

Αθηνά Συγκούνα

Άσπα Αϊβαλιώτη

Άσπα Αϊβαλιώτη

Όταν η ευκαιρία του Blog Success βρέθηκε μπροστά μου την άρπαξα. Η Άσπα με βοήθησε να νιώσω ότι ίσως κι εγώ θα μπορούσα να γίνω πηγή έμπνευσης για κάποιους άλλους ανθρώπους μιας και η ζωή κύκλους κάνει και σχεδόν όλοι μας αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις στην καθημερινότητά μας ιδιαίτερα σαν γονείς. Η υποστήριξη και η καθοδήγηση στο Blog Success ήταν εξαιρετική και άμεση.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα;

Πώς μπορώ να κάνω ερωτήσεις και να λύνω τις απορίες μου κατά τη διάρκεια του προγράμματος;

Πού βρίσκεται το εκπαιδευτικό υλικό;

Σε ποια από τις πλατφόρμες blogging γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα;

Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Κάνε εγγραφή στο Blog Success σήμερα

Επίλεξε το πρόγραμμα αποπληρωμής που σου ταιριάζει:

6 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

97

 • Πρόσβαση στο Private Facebook Group
 •  Ισόβια πρόσβαση στα μαθήματα
 •  Ισόβια δωρεάν updates
 • Οδηγός Blog Success Planner
 • Μίνι οδηγός: 10 βήματα για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ στο Instagram
 • Οδηγός επεξεργασίας φωτογραφιών για τα Social Media

Επένδυσε στον πιο σημαντικό άνθρωπο του κόσμου:

Στον εαυτό σου!

Copyright © 2024 · Aspa Tsamadi · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου