To Εmail Marketing Success θα σε βοηθήσει να χτίσεις τη λίστα σου, να συνδεθείς με το κοινό σου και να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσα από τη δύναμη του email.

Πριν να σου πω περισσότερα για το πρόγραμμα, ας σιγουρευτούμε ότι είναι κατάλληλο για σένα...

Μήπως... 

... προσπαθείς να χτίσεις τη λίστα email σου, αλλά η ανάπτυξη είναι βασανιστικά αργή;

... κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα και όλοι σου λένε ότι το χτίσιμο της λίστας είναι κλειδί, αλλά δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις;

... νιώθεις ότι η φωνή σου χάνεται στο θορυβώδη κόσμο των social media, καθώς πασχίζεις να εμφανιστείς στα newsfeeds των ακολούθων σου και να επικοινωνήσεις μαζί τους;

... ανησυχείς καθώς βλέπεις λογαριασμούς και σελίδες στα social media να κλείνουν ή να χακάρονται και αναρωτιέσαι μήπως συμβεί και σε σένα και τα χάσεις όλα;  

... έχεις βαρεθεί να αισθάνεσαι σαν μικρό ψάρι σε μεγάλη λίμνη; 

Αν νιώθεις κάπως έτσι, δεν είσαι  μόνος ή μόνη. Οι bloggers και οι δημιουργοί περιεχομένου, οι coaches, οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν όλοι τις ίδιες προκλήσεις όταν προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της επικοινωνίας με το κοινό τους.

Χωρίς μια δυνατή λίστα email, μπορεί να αισθάνεσαι σαν να φωνάζεις συνεχώς στο κενό, ελπίζοντας ότι κάποιος θα σε ακούσει. Το μήνυμά σου χάνεται στη θάλασσα των ενημερώσεων, των posts και των tweets, με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεσαι και να απογοητεύεσαι.

Επιπλέον, το να βασίζεσαι αποκλειστικά στα social media για την επικοινωνία με το κοινό σου είναι επικίνδυνο, καθώς οι αλγόριθμοι αλλάζουν συνεχώς και το περιεχόμενό σου μπορεί να μην φτάσει ποτέ στους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή.

Για να μην πούμε ότι οι μπορεί να χάσεις τους λογαριασμούς σου στα social media ανά πάσα στιγμή. Η πλατφόρμα μπορεί να στους κλείσει επειδή έκανες (ή επειδή νόμιζε ότι έκανες) κάτι που ήταν αντίθετο με τους όρους χρήσης. Ή επειδή κάποιος κατάφερε να σου χακάρει τον λογαριασμό. Κι έτσι από τη μία στιγμή στην άλλη, μπορεί να τα χάσεις όλα.

Και να καταλάβεις ότι δυστυχώς, έκανες το λάθος να έχεις χτίσει το σπίτι σου σε νοικιασμένο οικόπεδο.

Και ποια είναι η εναλλακτική;

To email marketing από την άλλη, μοιάζει βουνό για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Και μόνο η σκέψη επιλογής υπηρεσίας και στη συνέχεια δημιουργίας φορμών, landing pages και funnels μπορεί να σε αγχώνουν! Μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι προσπαθείς να συνεννοηθείς σε μια ξένη γλώσσα που δεν μιλάς. 

Είναι εύκολο να κολλήσεις σε έναν κύκλο αναβλητικότητας και αναποφασιστικότητας, χωρίς να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις ή πώς να αξιοποιήσεις το email marketing για να αναπτύξεις την επιχείρησή σου.

Αλλά μη φοβάσαι γιατί υπάρχει τρόπος να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να αποκτήσεις τον έλεγχο της επικοινωνίας σου με το κοινό σου.

Μαθαίνοντας τις στρατηγικές και τις τεχνικές του χτισίματος λίστας, μπορείς να δημιουργήσεις μια άμεση γραμμή επικοινωνίας που σου επιτρέπει να συνδεθείς με τους ανθρώπους σου σε βαθύτερο επίπεδο.

Έτσι θα οικοδομήσεις εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, θα καλλιεργήσεις σχέσεις και τελικά θα αυξήσεις το εισόδημά σου.

Ήρθε η ώρα να φύγεις από τη σκιά των Social Media και να βγεις στο προσκήνιο του Email Marketing Success.  

Επικοινώνησε με τους ανθρώπους σου με ένα κλικ

Φαντάσου να μπορούσες να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Να μπορούσες να να μοιραστείς αυτό που πραγματικά θέλεις να μοιραστείς και όχι κάτι επιφανειακό που είναι κατάλληλο μόνο "για κατανάλωση στα social media". Φαντάσου να μπορούσες να συνδεθείς με το κοινό σου σε βαθύτερο επίπεδο και να έχτιζες καθημερινά αυθεντικές σχέσεις και εμπιστοσύνη. 

Φαντάσου να μην πρέπει να ανησυχείς για τις αλλαγές των αλγορίθμων. Να μην πρέπει να ανταγωνιστείς για την προσοχή ή τα likes σε ένα γεμάτο newsfeed. Να μη σε νοιάζει πόσους followers έχεις ή πόσα likes παίρνει το κάθε σου post, μια και αυτά είναι στατιστικά που δεν παίζουν κανέναν ουσιαστικό ρόλο.

Φαντάσου να έχεις μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, που θα σου επιτρέπει να μοιράζεσαι την τεχνογνωσία σου, να προωθείς τα  προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου και να αφήνεις το δικό σου προσωπικό αποτύπωμα.

Τώρα, φαντάσου έναν κόσμο που το κοινό σου θα σε γνωρίζει πραγματικά. Θα ξέρει τις αξίες σου και τη μοναδική σου ιστορία. Μέσω της δύναμης του email marketing, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς το ταξίδι σου, τις επιτυχίες σου, αλλά ακόμη και τις αποτυχίες σου. Με το να ανοίγεσαι και να είσαι ο εαυτός σου θα δημιουργείς έναν ισχυρό δεσμό με τους ανθρώπους σου, μετατρέποντάς τους σε φανατικούς θαυμαστές που περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο email που θα τους στείλεις.

Πάνε οι μέρες που ένιωθες σαν "ένα ακόμα πρόσωπο μέσα στο πλήθος". Ώρα να γίνεις μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης και έμπνευσης για τους συνδρομητές σου, οι οποίοι θα ανυπομονούν να λάβουν ό,τι τους στείλεις. 

Και αν αυτή η μεταμόρφωση σήμαινε επίσης σημαντική αύξηση του εισοδήματός σου; Καθώς η λίστα σου μεγαλώνει και η σχέση σου με το κοινό σου γίνεται βαθύτερη, έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το email marketing για απόκτηση κέρδους. Είτε προσφέροντας τα δικά σου προϊόντα ή υπηρεσίες, είτε προωθώντας τα αντίστοιχα των συνεργατών σου, οι ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος εκτοξεύονται.

Δεν εξαρτάσαι πλέον από τους αλγόριθμους των social media ή τις παροδικές τάσεις. Δεν χτίζεις πια το σπίτι σου σε νοικιασμένο οικόπεδο, γιατί η λίστα σου σού ανήκει. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να αλλάξεις υπηρεσία email marketing μπορείς να κατεβάσεις τη λίστα σου και να την πάρεις μαζί σου, όπου κι αν πας.  Χτίζοντας τη λίστα σου, χτίζεις γερά θεμέλια για βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία.


Μοιάζει πολύ καλό για να είναι πραγματικό;

Όλα αυτά δεν είναι απλώς ένα μακρινό όνειρο - είναι μια απόλυτα εφικτή πραγματικότητα για χιλιάδες επαγγελματίες σε όλον τον κόσμο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο οικοδομείται σωστά μια online (και όχι μόνο) επιχείρηση στις μέρες μας. Και με τις κατάλληλες γνώσεις, εργαλεία και στρατηγικές, μπορείς να χτίσεις κι εσύ μια δυνατή λίστα και να κατακτήσεις την επιτυχία στο email marketing. 

Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο της επικοινωνίας στα χέρια σου, να ενισχύσεις τη δύναμή σου και να δημιουργήσεις τη ζωή και την επιχείρηση που πάντα οραματιζόσουν. Μαζί, ας κάνουμε αυτό το όραμα τη νέα σου πραγματικότητα.

Ποια είμαι;

Γεια χαρά! Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 ξεκίνησα το AspaOnline.gr για να καταγράφω κομμάτια της ζωής μου που ήθελα να θυμάμαι και τις περιπέτειες με τις κόρες μου που τότε ήταν 3,5 και 5,5. Ήθελα να μοιραστώ το ταξίδι μου στη μητρότητα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ.

Αλλά παρά τα λάθη και την απειρία μου το blog μου εξελίχθηκε σε πολύ περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο. Μου άνοιξε πόρτες και με οδήγησε σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Λόγω του blog μου και της γενικότερης διαδικτυακής μου παρουσίας, προσκλήθηκα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας.

Στην πορεία, δημιούργησα και το AspaTsamadi.com για να βοηθήσω κι άλλους bloggers ή επαγγελματίες να αποκτήσουν μια δυνατή online παρουσία. Γιατί πιστεύω ο καθένας από εμάς έχει τη δική του μοναδική φωνή. Ο καθένας από εμάς έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει.

Μάλιστα πιστεύω ότι είναι καθήκον μας να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, τις ικανότητές μας και τις εμπειρίες μας. Είναι καθήκον μας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους και να αφήσουμε το αποτύπωμά μας σε αυτόν τον κόσμο.

Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα και ήθελα να προωθήσω το blog μου και τη δουλειά μου, βασιζόμουν στα social media και κυρίως στη σελίδα μου στο Facebook. Εκείνη η εποχή ήταν διαφορετική, γιατί οι ακόλουθοί σου έβλεπαν πολύ μεγάλο ποσοστό των posts σου. Ήταν η χρυσή εποχή για να χτίσεις επαγγελματικές σελίδες στο Facebook. Σχεδόν ό,τι δημοσίευες εμφανιζόταν στα newsfeed.

Σταδιακά όμως, άρχισε μία καθοδική πορεία στην οργανική απήχηση των σελίδων. Το facebook δεν ήθελε πλέον να εμφανίζει δημοσιεύσεις επαγγελματικών σελίδων στα newsfeed των χρηστών του και μέσω του αλγόριθμου, έδωσε προτεραιότητα στις δημοσιεύσεις φίλων. 

Και ενώ αγαπούσα πολύ την επικοινωνία στο Facebook (και αργότερα στο Instagram) ήθελα να έχω περισσότερο έλεγχο για το πώς επικοινωνούσα με το κοινό μου. Δεν ήθελα να νιώθω ότι κάνω τόση προσπάθεια για το τίποτα. Δεν ήθελα να περνάω ώρες ατέλειωτες να δημιουργώ περιεχόμενο για τα social media, προκειμένου να έχω την πιθανότητα να εμφανιστώ και να έχω την ελπίδα ότι κάποτε θα μπορέσω να αναπτυχθώ. 

Ευτυχώς, παράλληλα με το χτίσιμο της παρουσίας μου στα Social Media, άρχισα να χτίζω τη λίστα email μου. Παρ' όλο που η ανάπτυξή μου ήταν αργή (γιατί στις αρχές δεν ήξερα τι έκανα) η λίστα μου εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά και αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία του blog μου. Όχι μόνο δημιούργησα μια κοινότητα ανθρώπων που πραγματικά ενδιαφέρονταν για αυτό που είχα να προσφέρω, αλλά κατάφερα να συνδεθώ μαζί τους σε βαθύτερο επίπεδο. Και όταν στη συνέχεια δημιούργησα δικά μου προϊόντα και υπηρεσίες οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονταν πραγματικά για αυτό που είχα να προσφέρω.

Πλέον μετά από 15 χρόνια παρουσίας στον online κόσμο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το σημαντικότερο κομμάτι της επιτυχίας του blog και της δουλειάς μου μου το οφείλω στο email marketing.

Αλλά το θέμα είναι το εξής - το χτίσιμο της λίστας και το email marketing στις αρχές μοιάζει με βουνό.  Υπάρχουν τεχνικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν και η κατάσταση μπορεί να μοιάζει χαοτική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έκανα αποστολή μου να απλοποιήσω τη διαδικασία του email marketing και να καθοδηγήσω και άλλους στην κατάκτηση της στρατηγικής του.

Μέσω του Email Marketing Success, στόχος μου είναι να εξοπλίσω τους μαθητές μου με τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να χτίσουν ισχυρές σχέσεις με το κοινό τους. Θέλω να τους βοηθήσω να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του email marketing για τη δημιουργία μιας δεμένης κοινότητας. Θέλω να τους βοηθήσω να καλλιεργήσουν τον παράγοντα "know, like and trust" και, τελικά, την επίτευξη μεγαλύτερου εισοδήματος.

Καταλαβαίνω επίσης πόσο μεγάλο εμπόδιο μπορεί να είναι το τεχνικό κομμάτι του emai marketing. Πίστεψέ με, έχω περάσει κι εγώ από εκεί. Αλλά αποστολή μου είναι να παίρνω το πολύπλοκο και να το κάνω απλό. Και μέσω των μαθημάτων μου, λύνω κάθε απορία και καταρρίπτω κάθε εμπόδιο. Και έτσι θα μπορέσεις να επικεντρωθείς σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία - τη δημιουργία πολύτιμου περιεχομένου και ουσιαστικών σχέσεων με το κοινό σου.

Έλα λοιπόν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Ας ξεκλειδώσουμε τη δύναμη email marketing μαζί και ας προχωρήσουμε παρέα. Ανυπομονώ να σε δω να πετυχαίνεις και να έχεις ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές του συνδρομητών σου. Μαζί, θα τα καταφέρνουμε!

Ξεκλείδωσε τα μυστικά του Email Marketing 

Σου παρουσιάζω το το Email Marketing Success, ένα αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, coaches, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματίες, που θέλουν να χτίσουν μια δυνατή λίστα email και να πάρουν τον έλεγχο της επικοινωνίας με το κοινό τους.

Πες αντίο στο άγχος του να βασίζεσαι μόνο στα social media για να επικοινωνήσεις με τους άλλους και καλωσόρισε τη νέα πραγματικότητα: Την ύπαρξη μιας ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας με το κοινό σου, χωρίς να εξαρτάσαι από αλγόριθμους. Στο Email Marketing Success θα μάθεις αποδεδειγμένες τεχνικές επικοινωνίας και σύνδεσης με τους συνδρομητές σου και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αξιοποιώντας τη δύναμη του email marketing.

Αναβάθμισε τη διαδικτυακή σου παρουσία και άρχισε να αναπτύσσεις τη λίστα σου σήμερα με το Email Marketing Success!

Είτε είσαι...

Blogger που θέλεις να αυξήσεις την επισκεψιμότητά σου και τους αναγνώστες σου και να αναπτύξεις τη σχέση τους μαζί τους.


Δημιουργός περιεχομένου που θέλεις να προωθήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου. 


Coach που θέλεις να χτίσεις μια πιστή κοινότητα πελατών και υποψηφίων πελατών. 


Ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που θέλεις να αυξήσεις τις πωλήσεις σου. 


Επαγγελματίας που θέλεις να καθιερωθείς ως ειδικός στο αντικείμενό σου, να αυτοματοποιήσεις τη στρατηγική σου στο marketing και να εξοικονομήσεις χρόνο. 

το Email Marketing Success θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις τις δυνατότητες του email marketing για να αναπτύξεις τη δουλειά και την επιχείρησή σου και να πετύχεις τους στόχους σου. 


Λένε οι μαθητές μου

Να κάποιες εντυπώσεις μαθητών μου από διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης:

Email Marketing Success: Το απόλυτο πρόγραμμα εκπαίδευσης 
για χτίσιμο της λίστας και Email Marketing 

 Ετοιμάσου να ξεκλειδώσεις έναν κόσμο δυνατοτήτων και να επωφεληθείς από όλα αυτά που έχει να σου προσφέρει. Να τα 8 κύρια πλεονεκτήματα που μπορείς να περιμένεις.

01.

Χτίσιμο μιας δυνατής και υγιούς λίστας

Θα ανακαλύψεις τα μυστικά για τη δημιουργία μιας δυνατής λίστας email. Θα δεις τους συνδρομητές σου να αυξάνονται κατακόρυφα και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις αμέτρητες ευκαιρίες για σύνδεση, αλληλεπίδραση και προώθηση.

02.

Εκτόξευση της απήχησής σου

Θα μπορέσεις να αποκτήσεις πρόσβαση σε ευρύτερο κοινό έτσι ώστε να αναπτύξεις την online παρουσία σου. Μέσω αποτελεσματικών τεχνικών email marketing, θα συνδεθείς χωρίς κόπο με υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες και θα πας την επιχείρησή σου στο επόμενο επίπεδο.

03.

 Αύξηση των μετατροπών 

Θα μάθεις πώς να βελτιώσεις τον παράγοντα "know, like, and trust" έτσι ώστε να συνδεθείς με το κοινό σου και να αυξήσεις τις μετατροπές σου. Θα πεις "αντίο" σε χαμένες προσπάθειες και "καλώς ήρθες" σε σταθερή ροή σε υποψηφίων και πωλήσεων.

04.

Ανάπτυξη σχέσεων 

Θα καλλιεργήσεις ισχυρούς δεσμούς με το κοινό σου μέσω εξατομικευμένης και στοχευμένης επικοινωνίας. Θα δεις τους συνδρομητές σου να γίνονται πιστοί θαυμαστές και να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο email σου.

05.

Εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας

Θα βελτιστοποιήσεις τις προσπάθειές σου με την αξιοποίηση αυτοματισμών. Θα αποχαιρετίσεις μια και καλή τις επαναλαμβανόμενες εργασίες και θα εξοινομήσεις χρόνο για αυτό που πραγματικά έχει σημασία - την απόκτηση μιας επιχείρησης και ζωής που αγαπάς.

06.

Κατάκτηση της τεχνολογίας

Κάθε δισταγμός ή σύγχυση γύρω από το τεχνικό κομμάτι του email marketing θα εξαφανιστεί. Με τα μαθήματα βήμα-προς-βήμα θα γίνεις εξπέρ στην τεχνολογία και θα μπορέσεις να αναλάβεις τον έλεγχο της στρατηγικής στο email marketing σου στα χέρια σου.

07.

Μπροστά στις εξελίξεις

Θα ενημερωθείς για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το email marekting. Θα μάθεις τις τελευταίες τάσεις, τις στρατηγικές και τις βέλτιστες πρακτικές, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σου παραμένει σχετική και ανταγωνιστική.

08.

Αύξηση εισοδήματος

Θα σημειώσεις σημαντική αύξηση των εσόδων σου ξεκλειδώνοντας τις πραγματικές δυνατότητες του email marketing. Θα βιώσεις τι σημαίνει να έχεις μια δυνατή και αφοσιωμένη λίστα την οποία μπορείς να μετατρέψεις σε αξιόπιστη πηγή εσόδων για την επιχείρησή σου.

Τι υπάρχει μέσα στο πρόγραμμα

Το Email Marketing Success αποτελείται από πάνω από 35 εκπαιδευτικά βίντεο που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις τη λίστα σου, να πάρεις τον έλεγχο της επικοινωνίας με το κοινό σου και να εκτοξεύσεις το εισόδημά σου. Ας δούμε από τις θεματικές ενότητες του προγράμματος :

Ενότητα 1: Η μεγάλη εικόνα

Απόκτησε βαθιά κατανόηση της γενικότερης στρατηγικής του email marketing και μάθε: 

 • Πώς (και γιατί) να συνδεθείς με το κοινό σου.
 • Πώς να εφαρμόσεις το απλό αλλά παντοδύναμο σύστημα των 6 βημάτων για να χτίσεις μία δυνατή και υγιή λίστα συνδρομητών. 

Ενότητα 2: Οι 3 αποφάσεις κλειδιά

 • Οι 3 αποφάσεις κλειδιά που χρειάζεται να πάρεις πριν να ξεκινήσεις το ταξίδι του email marketing.
 • Πώς να επιλέξεις με ποια υπηρεσία email marketing να συνεργαστείς (και σου προτείνω τις top αγαπημένες μου ώστε να μη σπαταλήσεις χρόνο να ψάχνεις μεταξύ των δεκάδων διαθέσιμων).
 • Πώς να χτίσεις τη λίστα σου γρήγορα και αποτελεσματικά (χωρίς να ζητάς στους ανθρώπους να "κάνουν εγγραφή για να παίρνουν το newsletter" σου).

Ενότητα 3: Τα βασικά

Σε αυτήν την ενότητα θα μάθεις τις βασικές αρχές του email marketing καθώς και τεχνικές και στρατηγικές για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Κάποια από τα θέματα που θα μάθεις:

 • Τι μπορείς να στέλνεις στη λίστα σου και κάθε πότε.
 • Πώς να βεβαιωθείς ότι τα email σου θα φτάσουν στα inbox (και όχι στα spam).
 • Πώς να φτιάξεις ένα welcome sequence ώστε να συνδέεσαι με τους νέους σου συνδρομητές.
 • Πώς να διαχειρίζεσαι τις απεγγραφές.
 • Πώς να ξεκαθαρίζεις τη λίστα σου ώστε να διατηρείς πάντα μία υγιή λίστα συνδρομητών.
 • κι άλλα πολλά!

Ενότητα 4: Convertkit

Σε αυτήν την ενότητα θα εκπαιδευτείς πάνω στο τεχνικό κομμάτι του email marketing έτσι ώστε να χειρίζεσαι με άνεση τις πλατφόρμες. Ξεκινάμε με το Convertkit - που είναι μία από τις πιο δυνατές υπηρεσίες email marketing.

Θα μάθεις πώς να φτιάχνεις, ενσωματωμένες φόρμες, pop-up φόρμες και landing pages, πώς να στέλνεις freebies στη λίστα σου, πώς να δημιουργείς όμορφα πρότυπα και newsletter, πώς να αξιοποιήσεις τη δύναμη των αυτοματισμών και των funnels έτσι ώστε το email marketing να δουλεύει για σένα ακόμη κι αν εσύ κοιμάσαι.

Ενότητα 5: Mailerlite

Εδώ θα μάθεις πώς να χειρίζεσαι τη δημοφιλή υπηρεσία email marketing Mailerlite.

Θα μάθεις πώς να φτιάχνεις, ενσωματωμένες φόρμες, pop-up φόρμες, landing pages, δημιουργία newsletters, αυτοματισμών και funnels, αυτή τη φορά μέσω Mailerlite.

Έτσι θα μπορείς να διαχειρίζεσαι με άνεση και αυτοπεποίθηση το τεχνικό κομμάτι του email marketing με όποια από τις δύο υπηρεσίες αποφασίσεις να συνεργαστείς.


Με το Email Marketing Success θα αποκτήσεις τη δύναμη να χτίσεις ένα αφοσιωμένο κοινό, να καλλιεργήσεις αυθεντικές σχέσεις και να προωθήσεις την επιχείρησή σου. Ετοιμάσου να μεταμορφώσεις τη στρατηγική σου στο email marketing και να ξεκλειδώσεις έναν κόσμο ευκαιριών.

Ερωτήσεις; 

Να οι πιο συχνές ερωτήσεις που μου κάνουν συνήθως. Αν η ερώτησή σου δεν συμπεριλαμβάνεται στις παρακάτω στείλε στο help@aspatsamadi.com και θα απαντήσω το συντομότερο! 

Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα ξεκινάει τώρα και δε λήγει ποτέ! Με την αγορά σου αποκτάς ισόβια πρόσβαση στη δική σου έκδοση του προγράμματος, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις με το δικό σου ρυθμό, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή.

Είναι το πρόγραμμα κατάλληλο για αρχάριους που δεν έχουν πείρα στο χτίσιμο λίστας ή στο email marketing;

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους που δεν έχουν καμία πείρα στο χτίσιμο λίστας όσο και για πιο προχωρημένους που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα.  

Πού βρίσκεται το εκπαιδευτικό υλικό;

Το υλικό του Emai Marketing Success βρίσκεται προστατευμένο στην εκπαιδευτική μου πλατφόρμα. Αμέσως μόλις κάνεις την εγγραφή σου, θα αποκτήσεις πρόσβαση και θα μπορείς να μπαίνεις με το email σου και τον προσωπικό σου κωδικό.

Καλύπτει το πρόγραμμα το τεχνικό κομμάτι του email mareketing;

Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις απόλυτα το τεχνικό κομμάτι του email marketing. Με τα βήμα-προς-βήμα μαθήματα πάνω στις δημοφιλείς υπηρεσίες Convertkit και Mailerlite θα χειρίζεσαι με αυτοπεποίθηση τις πλατφόρμες και θα μπορέσεις να αναλάβεις τον έλεγχο της στρατηγικής σου στα χέρια σου.

Είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να λάβω τιμολόγιο αντί για απλή απόδειξη;

Φυσικά! Προχώρησε τη διαδικασία της εγγραφής σου και στο επόμενο βήμα θα σου εμφανιστεί φόρμα για να συμπληρώσεις τα στοιχεία του τιμολογίου. 

Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Στείλε email στο help@aspatsamadi.com και θα απαντήσω το συντομότερο! 

Επίλεξε το πρόγραμμα πληρωμής που σου ταιριάζει

Επένδυσε στον πιο σημαντικό άνθρωπο του κόσμου:
Στον εαυτό σου!

Copyright © 2024 · Aspa Tsamadi · Όροι Χρήσης · Πολιτική απορρήτου