• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Aspa Tsamadi

Άσπα Τσαμαδή

  • Αρχική
  • Blog
  • Ποια Είμαι
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    • 123 BLOG (ΔΩΡΕΑΝ)
    • Blog Success
    • BLOGGING & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • Εργαλεία
  • Επικοινωνία
  • ΣΥΝΔΕΣΗ

20 Σχόλια

5 τρόποι για να αυξήσετε τα σχόλια στο blog σας

Όταν ξεκίνησα το πρώτο μου blog το 2008, τα σχόλια ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του blogging. Ακόμα βέβαια είναι, αλλά όχι όπως τότε. Πολλοί από τους bloggers εκείνης της εποχής, δεν είχαμε καν facebook (!)  επομένως τα σχόλια ήταν ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους και αναγνώστες του blog.

Εκείνη την εποχή ήταν συνηθισμένο να λαμβάνω 50, 60, 70 σχόλια στα posts μου παρ’ όλο που η επισκεψιμότητά μου ήταν μικρότερη σε σχέση με τα τωρινά δεδομένα.  Γιατί τότε, ο μόνος τρόπος για να δείξεις στον άλλον ότι διάβασες το post του και σου άρεσε ήταν να αφήσεις σχόλιο.

 

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι συζητήσεις δεν γίνονται πλέον μόνο στα σχόλια κάτω από το post, αλλά έχουν μεταφερθεί και στα social media. Επίσης μπορείς πλέον να δείξεις στον blogger ότι διάβασες το post του και σου άρεσε, κάνοντας ένα απλό like.

Παρ’ όλα αυτά τα σχόλια εξακολουθούν να έχουν αξία. Τα σχόλια δίνουν ζωή, βοηθάνε στην αλληλεπίδραση και στην ανάπτυξη σχέσεων, δίνουν αξιοπιστία, παρουσιάζουν μία άλλη οπτική γωνία, συμπληρώνουν το περιεχόμενο και βοηθάνε τους μελλοντικούς αναγνώστες του post. Επίσης δίνουν κίνητρο και σε εσάς τον blogger! Τα σχόλια είναι μια μικρή επιβράβευση για την καλή δουλειά που κάνατε!

Να λοιπόν 5 τρόποι για να αυξήσετε τα σχόλια που λαμβάνετε στα posts του blog σας:

 

1. Κάντε το ευκολότερο για τους άλλους να αφήσουν σχόλιο

Στην πολυάσχολη εποχή που ζούμε, δε θα αφιερώσουμε χρόνο για κάτι που μας δυσκoλεύει ή μας καθυστερεί. Επομένως, αν είναι δύσκολο για τους αναγνώστες σας να αφήσουν σχόλιο, θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Αν προκειμένου να αφήσουν σχόλιο τους ζητάτε να απαντήσουν υποχρεωτικά όνομα, επίθετο, χρώμα μαλλιών και οικογενειακή κατάσταση (που λέει ο λόγος) δεν θα αφιερώσουν το χρόνο και θα φύγουν.

Τι άλλο τους ζητάτε να συμπληρώσουν προκειμένου να αφήσουν σχόλιο; Μήπως έχετε captcha; Αν ναι, έχετε προσθέσει έναν βαθμό δυσκολίας. Φυσικά δεν έχετε βάλει captcha γιατί θέλετε να παιδέψετε τους αναγνώστες σας, το έχετε βάλει γιατί μπορεί να έχετε πρόβλημα με τα spam.  Η ουσία όμως είναι ότι έχετε αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας και τα σχόλια θα μειωθούν.

Επίσης κάποια plugin για σχόλια που μπορεί να έχετε προσθέσει στο blog σας, μπορεί να μπερδεύουν ή να δυσκολεύουν τους αναγνώστες σας. Είμαι κι εγώ ένοχη για αυτό: Παλαιότερα είχα εγκαταστήσει το plugin DISQUS, το οποίο παρ’ όλο που είναι καλό, δυσκόλευε τους αναγνώστες μου να αφήσουν σχόλια. Τους έβαζε να δημιουργήσουν λογαριασμό! Ποιος έχει καιρό να δημιουργήσει λογαριασμό για να αφήσει σχόλιο; Και μετά έπρεπε να θυμούνται το password για να ξαναφήσουν. Κάποια στιγμή το plugin εξελίχθηκε και έγινε πιο εύχρηστο, μπορούσες να κάνεις login και με social media κλπ, αλλά και πάλι επέλεξα να το απεγκαταστήσω.

 

2. Δημιουργήστε αξιόλογο περιεχόμενο

Τα posts που βοηθάνε, συγκινούν, διασκεδάζουν, δίνουν αξία στη ζωή των άλλων, έχουν περισσότερες πιθανότητες να δεχτούν σχόλια. Όταν ο κόσμος αισθάνεται κάτι, θέλει να μοιραστεί τις σκέψεις του.

Το ίδιο ισχύει και για τα posts που εκνευρίζουν. Αν πάρετε θέση θα έχετε μεγαλύτερη αλληλεπίδραση, τόσο από αυτούς που συμφωνούν, όσο και από αυτούς που διαφωνούν. Τα αδιάφορα posts μαζεύουν λιγότερα σχόλια.

 

3. Απαντήστε στα σχόλια που σας αφήνουν

Αν κάποιος σας αφήσει ένα σχόλιο και δεν απαντήσετε, μπορεί να νομίσει ότι αδιαφορείτε. Την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτεί για να ξαναφήσει.

Επομένως αν θέλετε περισσότερα σχόλια, απαντήστε στα σχόλια που ήδη παίρνετε. Οι επισκέπτες σας θα το εκτιμήσουν και θα συνεχίσουν να αλληλεπιδρούν.

 

4. Να αφήνετε κι εσείς σχόλια σε άλλα blogs

Αν αφήνετε σχόλια σε άλλα blogs που σχετίζονται με τη δική σας θεματολογία, οι bloggers θα έρθουν και θα αφήσουν κι εκείνοι σχόλια στο δικό σας blog. Αλλά ακόμα κι αν είναι πολυάσχολοι και δεν ανταποδώσουν την επίσκεψη, τα σχόλιά που αφήσατε θα σας βοηθήσουν έτσι κι αλλιώς.

Αφήνοντας ένα αξιόλογο σχόλιο, γίνεστε περισσότερο “ορατοί” και θα κερδίσετε περισσότερες επισκέψεις από άλλους αναγώστες που θα το διαβάσουν.

 

5. Κλείστε το post με μια ερώτηση

Αν οι άνθρωποι διαβάσουν το post σας και νιώσουν ότι δεν έχουν να προσθέσουν κάτι στη συζήτηση, θα κάνουν αυτό ακριβώς. Δεν θα προσθέσουν τίποτα στη συζήτηση! Αν όμως τους παροτρύνετε να αφήσουν τις σκέψεις τους ή τους κάνετε μία απλή και ερώτηση, θα ανταποκριθούν.

Σειρά μου λοιπόν να σας κάνω ερώτηση και να σας καλέσω να απαντήσετε:

Ποιος από τους παραπάνω τρόπους σας έχει βοηθήσει στην αύξηση των σχολίων που παίρνετε; Τι άλλο κάνετε εσείς ώστε να αυξήσετε τα σχόλια στο blog σας;

Θα τα πούμε στα σχόλια!

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • 162shares

Σχετικά posts:

  1. 5 tips για νέους bloggers
  2. Πώς να προετοιμάσετε το blog σας για τη νέα χρονιά
  3. SEO: 5 σπουδαίες τεχνικές για να βγαίνετε πρώτοι στο Google

Ανηκει στην κατηγορια:Blogging     επισημασμένο με:blog, blogging, tips

Reader Interactions

Συζήτηση

  1. Μανώλης λέει

    6 Φεβρουαρίου 2021 at 9:31 πμ

    Γειά σας!!!
    Εξαιρετικά τα άρθρα σας. Ως πολύ νέος στο χώρο του blog με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Ακόμη βέβαια δεν έχω σχόλια στο Blog μου γιατί παλεύω να το στήσω , αλλά ελπίζω στο μέλλον να έχω ανταπόκριση.
    Συνέχισε να μας δίνεις δύναμη Άσπα!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      8 Φεβρουαρίου 2021 at 8:16 μμ

      Εύχομαι πολλά σχόλια όταν θα στηθεί το blog. Καλή αρχή!

      Απάντηση
  2. Olympianna λέει

    8 Σεπτεμβρίου 2020 at 3:14 μμ

    Συμφωνούμε με όλα τα παραπάνω. Εμείς ως zoudia.gr ενθαρρύνουμε τα σχόλια είτε κλείνοντας με ερώτηση είτε γράφοντας σε άλλα blog. Αυτά τα δύο είναι ίσως τα πιο “λειτουργικά” για εμάς. Ωστόσο, παρατηρώ ότι αφήνουν πιο εύκολα σχόλια στο fb στο τέλος του άρθρου παρά κάτω απ0 το ίδιο το άρθρο μέσα στο blog και αναρωτιέμαι αν και πως θα μπορούσε να αλλάξει αυτό. Σε ευχαριστούμε!.♥ Oλυμπιάννα από zoudia.gr

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      24 Σεπτεμβρίου 2020 at 5:10 μμ

      Έτσι συμβαίνει πράγματι… Είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να αφήσει σχόλιο στο facebook παρά στο blog. Το 2008 που ξεκίνησα, ήταν συνηθισμένο να βλέπει κανείς 100 σχόλια κάτω από το post στο blog! Άλλα όταν μπήκαν στο παιχνίδι τα social media, τα σχόλια μοιράστηκαν ή και μετακινήθηκαν στα social media. Δεν πειράζει όμως, γιατί ακόμα κι έτσι, κάτι σημαίνει όταν κάποιος αποφασίζει να αφήσει σχόλιο και όχι απλώς να πατήσει like (ή και να μην αλληλοεπιδράσει καθόλου!)

      Απάντηση
  3. Εύα λέει

    5 Οκτωβρίου 2019 at 11:11 μμ

    Εύστοχο το άρθρο! Ευχαριστούμε για τις συμβουλές 🙂

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      6 Οκτωβρίου 2019 at 6:23 μμ

      Εύα χαίρομαι που το post βοήθησε. Ευχαριστώ!

      Απάντηση
  4. margarita λέει

    21 Μαρτίου 2019 at 5:31 μμ

    Ως νέα blogger, αναρωτιόμουν αν έπρεπε να απαντάω σε όλα τα σχόλια. Μόλις μου έλυσες την απορία μου. Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου, όπως και όλα τα άλλα. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό, είναι το αξιόλογο περιεχόμενο κι αυτό προσπαθώ κάθε φορά να κάνω. Όσες φορές έχω κλείσει με ερώτηση μου απαντάνε, όσες τους προτρέπω να κάνουν share, το κάνουν. Με βοηθάς ακόμα κι από εδώ. Σε ευχαριστώ!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      22 Μαρτίου 2019 at 2:12 μμ

      Μαργαρίτα χαίρομαι που το post βοηθάει! Σε ευχαριστώ κι εγώ! ❤️

      Απάντηση
  5. mama-Irini λέει

    19 Μαρτίου 2019 at 11:11 μμ

    Γεια σου Άσπα μου! Κέρδισες όλα τα σχόλια (και) σε αυτό το άρθρο σου με το σπαθί σου, χαχα! Το θέμα της ευκολίας είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, και της ευγενιας του να δίνεις και εσύ, εγώ και όλοι τα δικά μας σχόλια στα αλλά blogs που διαβάζουμε… δε μπορώ να θεωρήσω λιγότερο σημαντικό κανέναν από τους 5 τρόπους που αναφέρεις. Και βέβαια καταλληλη ερώτηση ή η φραση στο τέλος ενός κειμένου είναι αυτή που μπορεί να πυροδοτήσει την αλληλεπίδραση και την ανταπόκριση στα σχόλια! Σε φιλώ, καλη συνέχεια, mama-Irini

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      20 Μαρτίου 2019 at 9:03 πμ

      Ειρήνη μου σε ευχαριστώ! Ας συνεχίσουμε να αλληλεπιδρούμε όσο περισσότερο μπορούμε στα σχόλια!

      Απάντηση
  6. Μαριος Τοφαρίδης λέει

    19 Μαρτίου 2019 at 5:54 μμ

    Γειά χαρά Άσπα! (έτσι αρχίζω συνήθως τα σχόλια σε αγγλόφωνα blogs :))

    Θυμάμαι κι εγώ, προ social media, πως γινόταν ολόκληρη συζήτηση κάτω από το δικό μου προσωπικό blog ή/και blogs φίλων.
    Σήμερα, προσπαθώ να αφήνω τουλάχιστον 2 σχόλια ημερησίως, είτε σε ελληνόφωνα, είτε σε αγγλόφωνα blogs. Θεωρώ πως ένα καλό σχόλιο είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις στον blogger πως τον εκτιμάς, και είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για συζήτηση!

    Πολύ καλή ανάρτηση. Να περνάτε καλά!

    Μάριος

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      19 Μαρτίου 2019 at 7:56 μμ

      Μάριε γεια χαρά! (Ο χαιρετισμός “γεια χαρά” είναι και μένα ο αγαπημένος μου. Ειδικά στα βίντεο λέω πάντα “γεια χαρά”!)

      Μπράβο για τα 2 σχόλια την ημέρα τουλάχιστον. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!

      Απάντηση
  7. Μαριέλα λέει

    19 Μαρτίου 2019 at 4:39 μμ

    Πολύ καλό άρθρο, θα συμφωνήσω… κι εγώ αναπολώ τις εποχές που ένα άρθρο μπορούσε να πυροδοτήσει ολόκληρη συζήτηση.
    Πιστεύω ότι τα social media είναι πιο εύκολα για πολύ κόσμο, παρόλο που τα σχόλια στο μπλογκ μπορούν να έχουν πιο ποιοτικό περιεχόμενο. Τα έχω δοκιμάσει όλα όσα γράφεις, αλλά….. ίσως η ερώτηση στο τέλος είναι μια σημαντική παρακίνηση.
    Μια άλλη ιδέα θα μπορούσε να είναι μια προτροπή να συνεχίσει ο αναγνώστης μια ιστορία! ή να τους ζητάμε συμμετοχή με κάποιο τρόπο.

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      19 Μαρτίου 2019 at 7:49 μμ

      Μαριέλα σπουδαίες και οι δύο ιδέες! Ευχαριστούμε!

      Απάντηση
  8. Μίλτος Μόσχος λέει

    19 Μαρτίου 2019 at 3:30 μμ

    Αυτό που συμβαίνει με τα likes που αναφέρετε, έχει και την γελοία του πλευρά.
    Για παράδειγμα βλέπεις κάποιον να έχει αφήσει μήνυμα: “Χα, χα” και ο άλλος από κάτω να του έχει κάνει like.
    Κάθομαι και σκέφτομαι σε τι έκανε like, σο “χα χα”;
    Τελικά τα likes μήπως είναι γι’ αυτούς που βαριούνται αφάνταστα να γράψουν δυο λέξεις, ή δεν είναι σε θέση να στήσουν μια πρόταση;
    Πάντως αν κάποιος βάλει μια ανάρτηση και δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από κάτω, αρχίζει να αναρωτιέται, με διαβάζει κανείς; μήπως αυτό που γράφω δεν αφορά κανέναν; μήπως έχει γίνει πυρηνική καταστροφή εκεί έξω και δεν το πήρα χαμπάρι;
    Αυτός είναι ο μοναχικός και απελπιστικός τρόπος που αντιμετωπίζει ο bogger το δημιούργημά του.
    Τέλος, κυρία Τσαμαδή και οι 5 τρόποι που αναφέρετε είναι οι πλέον σημαντικοί.
    Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει, μεταξύ Ελληνικών ιστότοπων και ξένων, είναι ότι οι ξένοι έχουν την κουλτούρα να απαντούν με σχόλια τους σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις που ανεβάζει κάποιος. Οι Έλληνες το αποφεύγουν αυτό. προτιμούν μάλλον πιο εύπεπτες συνήθειες. Καμιά φορά και η απάντηση σε ανάρτηση απαιτεί την καύση κάποιων λίγων θερμίδων εκ μέρους μας, και οι Έλληνες μάλλον δεν είναι αυτής της κουλτούρας.

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      19 Μαρτίου 2019 at 4:28 μμ

      Είναι σίγουρα πιο εύκολο το like. Αλλά ένα καλογραμμένο σχόλιο όπως το δικό σας δίνει τροφή για σκέψη, προσθέτει αξία και δίνει στον blogger φτερά να συνεχίσει να γράφει. Εύχομαι να παίρνουμε περισσότερα τέτοια σχόλια στα blogs μας!

      Απάντηση
  9. Χρύσα λέει

    19 Μαρτίου 2019 at 3:11 μμ

    Πολύ ωραίο και χρήσιμο το άρθρο ειμαι καινούργια blogger και να πω την αλήθεια δεν έχω δώσει πολύ σημασία στο θέμα σχόλια! Ενώ έχω επισκεψιμότητα δεν έχω σχόλια και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται όπως είπες στα social media! Όπου εκεί υπάρχει επικοινωνία με το κοινό μου!

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      19 Μαρτίου 2019 at 4:17 μμ

      Χρύσα καλή αρχή στον κόσμο του blogging! Στην αρχή μου την έδινε που η επικοινωνία είχε μεταφερθεί στα social media και δεν γινόταν πλέον στο blog μου, αλλά τελικά προσαρμόστηκα. Παρ’ όλα αυτά πάντα προσπαθώ να τα αυξήσω (και σ’ ευχαριστώ που μου άφησες κι έτσι γνωριστήκαμε)!

      Απάντηση
  10. Κίκα λέει

    19 Μαρτίου 2019 at 2:57 μμ

    Ευχαριστούμε για τα εξαιρετικά σου άρθρα Άσπα!! Είσαι το διαμαντάκι του κάθε μπλόγκερ.

    Απάντηση
    • Aspa Tsamadi λέει

      19 Μαρτίου 2019 at 4:12 μμ

      Κίκα μου ευχαριστώ! Χαίρομαι που τα posts βοηθάνε!

      Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρχική Πλευρική Στήλη

Aspa TsamadiΓεια είμαι η Άσπα! Βοηθάω bloggers, επαγγελματίες αλλά και όσους ξεκινούν τώρα από το μηδέν να αποκτήσουν μια δυνατή online παρουσία και να κερδίσουν περισσότερα.  Καλώς ήρθατε!
[Περισσότερα…]

Δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης για το blogging

Πρόσφατα άρθρα

  • Τι είναι email marketing;
  • Γιατί χρειάζομαι λίστα email για την επιχείρηση ή το blog μου;
  • Τι είναι Instagram Reels και γιατί τα χρειάζεστε
  • 100 σπουδαίες ιδέες για posts στα social media
  • Τι είναι οι εσωτερικοί σύνδεσμοι (internal links) και σε τι βοηθάνε;
0 
0 
1.1k 
  
0 

Footer

Τι ψάχνετε;

Στα social media

0 
0 
1.1k 
  
0 

Copyright © 2023 · Aspa Tsamadi · Όροι Xρήσης · Πολιτική Απορρήτου · Όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του AspaTsamadi.com.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  • 162shares
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης, χρησιμοποιούμε cookies. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", αποδέχεστε όλα τα cookies. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις "Ρυθμίσεις cookies" για περισσότερες επιλογές.
Ρυθμίσεις cookiesΑποδοχή όλων
Manage consent

Σχετικά με τα cookies

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως αναγκαία αποθηκεύονται στον browser σας, καθώς είναι απαραίτητα για την βασική λειτουργία του website. Χρησιμοποιούμε επίσης και cookies τρίτων μερών που μας βοηθούν να καταλάβουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτό το website ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Αυτά τα cookies, αποθηκεύονται στον browser μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Έχετε επίσης την επιλογή να τα απορρίψετε. Όμως απορρίπτοντάς τα η εμπειρία σας ενδέχεται να μειωθεί σημαντικά.
Αναγκαία
Always Enabled
Τα αναγκαία cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του website. Αυτά τα cookies εξασφαλίζουν βασική λειτουργικότητα περιήγησης και ασφάλειας του website, ανώνυμα.
CookieDurationDescription
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Advertisement".
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
XSRF-TOKENThe cookie is set by Wix website building platform on Wix website. The cookie is used for security purposes.
Λειτουργικότητας
Τα cookies λειτουργικότητας, βοηθούν σε ορισμένες λειτουργίες όπως το μοίρασμα του περιεχομένου ενός website στα social media, την αποδοχή feedback και άλλα.
CookieDurationDescription
ssThis cookie is set by the provider Eventbrite. This cookie is used for the functionality of website chat-box function.
TawkConnectionTimesessionThis cookie is set by Tawk.to which is a live chat functionality. The cookie is used to remember users so that previous chats can be linked together to provide better and improved service.
tve_leads_unique1 monthThis cookie is set by the provider Thrive Themes. This cookie is used to know which optin form the visitor has filled out when subscribing a newsletter.
_ck_form1 yearThis cookie is set by the provider ConvertKit. This cookie is used for displaying and managing the email subscription forms on the website.
__cf_bm30 minutesThis cookie is set by CloudFlare. The cookie is used to support Cloudflare Bot Management.
Επίδοσης
Τα cookies επίδοσης χρησιμοποιούνται για να καταλάβουμε και να αναλύσουμε τους δείκτες αποτελεσματικότητας του website έτσι ώστε να παρέχουμε καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Στατιστικά
Αυτά τα cookies μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με το website μας. Μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό επισκεπτών, τις πηγές επισκεψιμότητας, κλπ.
CookieDurationDescription
CONSENT16 years 5 months 20 days 5 hoursThese cookies are set via embedded youtube-videos. They register anonymous statistical data on for example how many times the video is displayed and what settings are used for playback.No sensitive data is collected unless you log in to your google account, in that case your choices are linked with your account, for example if you click “like” on a video.
vuid2 yearsThis domain of this cookie is owned by Vimeo. This cookie is used by vimeo to collect tracking information. It sets a unique ID to embed videos to the website.
_ga2 yearsThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_gat_gtag_UA_111209347_11 minuteThis cookie is set by Google and is used to distinguish users.
_gid1 dayThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the website is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages visted in an anonymous form.
Προώθησης
Τα cookies προώθησης παρέχουν στους επισκέπτες διαφημίσεις και καμπάνιες που τους ενδιαφέρουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά.
CookieDurationDescription
IDE1 year 24 daysUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
NID6 monthsThis cookie is used to a profile based on user's interest and display personalized ads to the users.
test_cookie15 minutesThis cookie is set by doubleclick.net. The purpose of the cookie is to determine if the user's browser supports cookies.
VISITOR_INFO1_LIVE5 months 27 daysThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
YSCsessionThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.
_fbp3 monthsThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
Άλλα
Τα άλλα cookies, είναι ακόμα στο στάδιο κατηγοριοποίησης και δεν έχουν ακόμα ταξινομηθεί σε μία από τις υπόλοιπες κατηγορίες.
CookieDurationDescription
evergreen_599d60d7781832 days 1 hourNo description
S1 hourNo description available.
tlf_13 daysNo description available.
tl_3934_3935_11 monthNo description
yt-remote-connected-devicesneverNo description available.
yt-remote-device-idneverNo description available.
_mailapp_sessionNo description available.
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo